Karla88
Fanka BB :)
Jeszcze zapytam znowu o Waszą pierworodną, nosiła wgl rozmiar 56 czy od razu 62?![]()
Nosiła 56 do pierwszego miesiąca ale tez z Hm miała bodziaki a one wychodzą ciut większe
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze zapytam znowu o Waszą pierworodną, nosiła wgl rozmiar 56 czy od razu 62?![]()
To prawie rowno tylko Ty trochę dalej[emoji5] czyli moje pewnie tez małe nie będzie jak u Ciebie prognozuje 3400-3600[emoji5]
Hahah to fakt, ale jakimś cudem nadal żyjęKochana w Twoim wykonaniu to dużo rzeczy jest niebezpieczne może dlatego niedowierzaja [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] ale fakt w ciąży łatwo przesadzic [emoji16] trochę polezalam i nic nie boli [emoji1]
![]()
Dla mnie to taka waga w sam raz [emoji1]Teraz na usg lekarzowi wg wymiarów wyszło ze mały będzie mieć Ok 3400-3600g
Woec nastawiam się na podobnego klocka [emoji23]
Ja to tam mogę miec spore bo i tak CC. Pewnie jak bym sn rodziła to bym wolala mniejszePowiem ci niby 3650g brzmi DUŻO ale ona była taka malutka i drobniutka
Powinnaś iść do Mam Talent [emoji23][emoji16][emoji16] to prawdziwy dar [emoji23][emoji16] zawsze spadasz na 4 lapyHahah to fakt, ale jakimś cudem nadal żyję![]()
A ja jestem głodna a nie chce mi się wstać [emoji2][emoji2]Takie pyszności tu wstawiacie a ja zjadłam jabłko i jestem pełna![]()
Ja to tam mogę miec spore bo i tak CC. Pewnie jak bym sn rodziła to bym wolala mniejsze[emoji5]
Mi się Kacper wydawał malutki bo jednak tu prawie 3800 a tu 3060 była roznica. Ale po miesiącu już miał 4.5 kgA ja szybko urodziłam i bez nacięcia i tylko dlatego ze marcelina miała mała główkę 32cm a wiadomo pierwsza wychodzi potem jeszcze raz parłam wyszły ramiona a potem już położna resztę wyciągnęła
Obwód klatki piersiowej tez 32cm właśnie oglądam sobie jej książeczkę zdrowia
Nawet pisze czas trwania porodu od pierwszego skurczu
Tez bym tak chciala.Takie pyszności tu wstawiacie a ja zjadłam jabłko i jestem pełna![]()