Agatka29
Fanka BB :)
Właśnie mnie akurat bardzo zabolało, najgorzej jak się leży a tu niespodziewanie kichnieJak coś się zdarza u nas kilku tzn, że norma i nie ma co się martwićja na początku panikowalam bo mocne to ukłucie
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie mnie akurat bardzo zabolało, najgorzej jak się leży a tu niespodziewanie kichnieJak coś się zdarza u nas kilku tzn, że norma i nie ma co się martwićja na początku panikowalam bo mocne to ukłucie
![]()
![]()
Tez tak mam non stop mnie suszy i pije wodęJa lotrami wciągam lekko gazowaną i sok pomarañczowy. W ogóle, ostatnio wiecznie mnie suszy jak na jakimś kacu.
![]()
![]()
Ja lotrami wciągam lekko gazowaną i sok pomarañczowy. W ogóle, ostatnio wiecznie mnie suszy jak na jakimś kacu.
![]()
![]()
Ja tez biedronkaA ja pracuje w biedronce
Ja też mam głównie jak leżęWłaśnie mnie akurat bardzo zabolało, najgorzej jak się leży a tu niespodziewanie kichnie
Cieszysz soę pewnie że już koniec wydawania naklejek? :-)A ja pracuje w biedronce
Świeżaki.....:-) my tyle naklejek pozbieralysmy od znajomych no i z wlasnych zakupów że tylko borówki nie mamy ale młoda nie rozpacza bo jej się borówka nie podobala :-)Ja tez biedronka![]()
Świeżaki.....:-) my tyle naklejek pozbieralysmy od znajomych no i z wlasnych zakupów że tylko borówki nie mamy ale młoda nie rozpacza bo jej się borówka nie podobala :-)
oj tak swiezaki ;D ciekawe co teraz wymysla, teraz czekam na dostawe bo juniorka chce odebrac tylko czy dojada ;/
![]()
![]()