Moni17.06
Fanka BB :)
Marchewka badz czosneczekA na jakiego juniorka czekacie?
![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marchewka badz czosneczekA na jakiego juniorka czekacie?
![]()
![]()
To moja od czosneczka zaczynala. Truskawka była ostatna. Z tym że ona np już wymyśla scenki takie że ja pierdziele....np jabłko i truskawka duże mają jabluszko i truskaweczkę dzieci ale chyba się rozwiodą bo jabłko ma romans z rzodkiewką a truskawkę podrywa kalafior xDMarchewka badz czosneczek![]()
Ha haTo moja od czosneczka zaczynala. Truskawka była ostatna. Z tym że ona np już wymyśla scenki takie że ja pierdziele....np jabłko i truskawka duże mają jabluszko i truskaweczkę dzieci ale chyba się rozwiodą bo jabłko ma romans z rzodkiewką a truskawkę podrywa kalafior xD
![]()
![]()
Na youtube pelno filmikow ze scenkami ze świeżakami. Sporo tego się naoglądala. A sama ma aż za bujną wyobraźnię hahahaHa hao matko niezle ;p teatrzyki ze swiezakami ogladala ? My to zbieramy dla chrzesnicy meza
No troszke tych filmikow jest sama widzialam kilka i ta piosenke o nich ;D ale naklejki sie skonczyly uff ;DNa youtube pelno filmikow ze scenkami ze świeżakami. Sporo tego się naoglądala. A sama ma aż za bujną wyobraźnię hahaha
![]()
![]()
Rok temu w grudniu były naklejki do albumuNo troszke tych filmikow jest sama widzialam kilka i ta piosenke o nich ;D ale naklejki sie skonczyly uff ;D
Pamietam ;/ masakra na swieta ruch jak nie wiem a oni jeszcze to wymyslili a co najlepsze mozna bylo sobie jeszcze saszetke dokupic za 1 zlRok temu w grudniu były naklejki do albumu. Oby nie w tum roku błagam
![]()
![]()
Ja te saszetki z naklejkami widzialam u siebie w biedrze jeszcze przed wielkanocą xDPamietam ;/ masakra na swieta ruch jak nie wiem a oni jeszcze to wymyslili a co najlepsze mozna bylo sobie jeszcze saszetke dokupic za 1 zl
nie pamietam do kiedy byly ale na koniec jeszcze wydawalysmy podwojone ;/Ja te saszetki z naklejkami widzialam u siebie w biedrze jeszcze przed wielkanocą xD
![]()
![]()