reklama

Lipcowe mamy 2018

@Elodia ojjj tak moja córka pełna energii ;)
Gratulacje :) na pewno wszystko wyjdzie pięknie w dniu ślubu i jeszcze te obrączki podane przez córkę...super

W pierwszej ciąży przytylam 15kg ale tydzień po urodzeniu nie wiem jak wróciłam do swojej wagi :) teraz startuje tak samo jak w pierwszej ciąży czyli ż waga 53/54kg :)

U nas z córka udał o się w pierwszym cyklu staran i teraz również [emoji4] bardzo się cieszę, wszystko dzięki Bogu, układa się na razie w naszym życiu tak jak planujemy [emoji4] mamy za co dziękować co dzień!

Jedna ręka w kuchni a druga w telefonie! [emoji28]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciesz się że wam się od razu udalo. Ja z córka wpadlam po 8 cyklach niezabezpieczania się, a teraz się udalo w 9 cyklu starań. Czyli w standardowym roku przewidzianym na starania się zmieścilam :-) a w ciąży wpieprzalam dużo slodkiego i pewnie dlatego wtedy tyle przytylam. Teraz się będę pilnować ale ciekawe że młoda też strasznie za słodkim lata hehe.

A ja tez co do gotowania i telefonu....jak gotuje to chwila musi na spojrzenie w telefon być :-P

Co do wagi...wtedy startowalam z 57 a teraz z 69 kilo. Ale wysoka jestem. 1,77m tak że tych 69 kilo to nic a nic po mnie nie widac a M zadowolony bo cyce mi rosną :-P

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Mnie akurat za słodkim nie ciągnie...w ciąży w późniejszym czasie zaczęłam eiecej jeść niż zwykle...pewnie jakaś potrzeba organizmu....najbardziej zawsze przed @ coś na ząbek przekąsze a tak to jak nie ma to nie robi mi to różnicy ;) wiadomo czasami ochota jest...ale nie aż tak częsta :D

Kurczę szkoda że teraz dopiero dotarłam....jak ją Was wszystkie teraz poznam....w życiu nie nadrobie [emoji21]

Edit:
Hehe z cyckami tak zawsze chyba u wszystkich facetów ;) ja mam wzrost 167:)

Takkkkk.... Mój M tak się przejol ciąża ze wkoncu ruszył się do remontu korytarza ktury był w stanie surowym dzis kuje dziore i wstawi piecyk typu koza bo nie ma mamy grzejnika w tym miejscu A będziemy zakładać po Nowym roku ale się i nas dziej

uwo9yx8dax5wct20.png

No to ładnie :-) sporo się dzieje. Mój M już powiedzal ze on będzie siatki z zakupami npsił żebym się nie przemęczała haha

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Witam wszystkie mamusie!
Chyba mogę dołączyć do Was:) 3 testy wyszły pozytywnie....ciąża planowana i się udało, mam nadzieje:) 30tego idę do rodzinnego, pewnie zrobi mi betę a później pójdę do ginekologa na potwierdzenie :) na razie spokojnie czekam, dla pewności zrobię jeszcze jeden test w piątek :)

Witamy serdecznie :) widzę że już się zadomowiłaś i bardzo dobrze ;) spokojnej ciąży :*

p19u3e3kzquj2xcn.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mnie akurat za słodkim nie ciągnie...w ciąży w późniejszym czasie zaczęłam eiecej jeść niż zwykle...pewnie jakaś potrzeba organizmu....najbardziej zawsze przed @ coś na ząbek przekąsze a tak to jak nie ma to nie robi mi to różnicy ;) wiadomo czasami ochota jest...ale nie aż tak częsta :D

Kurczę szkoda że teraz dopiero dotarłam....jak ją Was wszystkie teraz poznam....w życiu nie nadrobie [emoji21]

Edit:
Hehe z cyckami tak zawsze chyba u wszystkich facetów ;) ja mam wzrost 167:)

Nadrobisz nadrobisz :-) w razie czego po prostu pytaj :-)

Zaczynam sie stresować. Pojutrze pierwsza wizyta [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry