olaaa7
Fanka BB :)
Strasznie Ci współczuję, że tak źle się czujesz, biednaJa mam to samo boję się, że się odwodnienia. Na jedzenie też apetytu nie mam, w poprzedniej ciąży też tak miałam było lepiej gdzieś koło 12 tygodnia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Strasznie Ci współczuję, że tak źle się czujesz, biednaJa mam to samo boję się, że się odwodnienia. Na jedzenie też apetytu nie mam, w poprzedniej ciąży też tak miałam było lepiej gdzieś koło 12 tygodnia
Ja nie lubię takich oficjalnych rozmów, do tego "proszenia się o umowę" średnio to wygląda no ale cóż, jakoś dam radę, nie ma innej opcjiNie martw się na zapas :-)
![]()
![]()
Ja też mam z Agaty i bardzo sobie chwalę, mamy 4 lata a mechanizm w zagłówkach chodzi bez zarzutu i bardzo fajnie się sprawdzaDziewczyny ja tak z innej beczki, ma któraś narożnik lub sofę z regulowanym zagłówkami? Ciekawa jestem jak to się sprawuje.
Mam nadzieję że po tym 12 przejdzie, mnie w pierwszej trzymało do 16, ale pamiętam że dopiero od 8 tyg mnie mulilo, to może teraz jak tak wcześnie się zaczęło to i odpuścić wczesniejJa mam to samo boję się, że się odwodnienia. Na jedzenie też apetytu nie mam, w poprzedniej ciąży też tak miałam było lepiej gdzieś koło 12 tygodnia
Dla mnie takie oficjalne rozmowy to trochę z taką wymuszoną grzecznością zawsze wyglądają....może na magazynie mie mialam za dużo okazji do takich rozmów, ale pamięram że też tego nie lubiłam.Ja nie lubię takich oficjalnych rozmów, do tego "proszenia się o umowę" średnio to wygląda no ale cóż, jakoś dam radę, nie ma innej opcji![]()
Ja nie miałam mdłości w poprzedniej ciąży. Tylko jednego dnia ok.12tc zrobiło mi się niedobrze i zwymiotowałam, ale od południa było już bez mdłości do porodu.Dziewczyny swoją drogą, te które już były w ciąży kiedy Wam te mdlosci przeszy?
Na pewno będziesz najszczęśliwszą dziewczyną na świecieWitam dziewczyny [emoji4] ja jeszcze w łóżku bo za cholere nie chce mi się wstać. Ale trzeba zaraz niestety wstać bo coś się robię głodna [emoji16] no i ogolnie ogarnąć kuchnie po remoncie i szykować się do lekarza. Jeszcze tylko 8h i mam nadzieje że będę najszczesliwsza dziewczyna na swiecie [emoji16]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj i jutro sporo dziewczyn wizytuje :-) ale emocje kurczę :-) mam nadzieję że i u mnie jutro na wizycie wszystko okaże się ok. I że może serducho zobaczę.Witam dziewczyny [emoji4] ja jeszcze w łóżku bo za cholere nie chce mi się wstać. Ale trzeba zaraz niestety wstać bo coś się robię głodna [emoji16] no i ogolnie ogarnąć kuchnie po remoncie i szykować się do lekarza. Jeszcze tylko 8h i mam nadzieje że będę najszczesliwsza dziewczyna na swiecie [emoji16]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom