Margana
Fanka BB :)
Swietnie! Obys juz tam nie wrocila do porodu!Hej hej. Nareszcie jestem w domu. Co prawda bez wypisu ale najważniejsze że dzisiaj już będę spala w swoim łóżku![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Swietnie! Obys juz tam nie wrocila do porodu!Hej hej. Nareszcie jestem w domu. Co prawda bez wypisu ale najważniejsze że dzisiaj już będę spala w swoim łóżku![]()
Dla chłopców też slodziutkie widZiałam [emoji16] z puchatkiem itpSliczne te ubranka dla dziewczynek sa takie slodziachne.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie widzę innej opcji[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Onaszcxesliwa super wynik!!! Popatrz relax dziala[emoji106][emoji106][emoji106][emoji38]
Prawie jak moja kovhans
Uridzisz w 40 tc[emoji2][emoji2]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super, ze wszystko ok! Jaki duzy chlopczyk[emoji5]Ktory to dokladnie tydzien i dzien?Mój nie brał opieki nade mną po CC. Tacierzynski brał z pierwszym synkiem jak miał rok, i z drugim jak miał 1,5 roku.
Ja po wizycie. Młody dalej jest chłopczykiem, wazy 800g +-109g
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Tak nadal mam się oszczędzać [emoji4] niedzwigac itdI nadal musisz leżeć? Bo to już bardzo ładna długość [emoji16]
![]()
Kochana nadrobisz po ciazy i od razu zmajstrujecie drugie boboTeż bym chciała [emoji22]
![]()
No sporo teraz by chciał cały miesiąc ale zobaczymy jak się udaTo fajnie, miwliscie duzo czasu razem.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017