Karla88
Fanka BB :)
Super zazdroszczę takiego szefa![]()
Ale stres jest zawsze [emoji23] wkoncu obcemu facetowi gadasz ze jesteś w ciazy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super zazdroszczę takiego szefa![]()
A po wizycie jeszcze szybciej zleci czas do kolejnej wizyty. To chyba czekania na pierwszą wizytę jest najdłuższeSzybko leci no nie? Jak sie zapisujesz na wizyte to wydaje sie strasznie dlugo..a tu bach i zaraz wizyta.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję. I naprawdę dziękuję wszystkim za wszystkie słowa wsparcia. Mimo, że znamy się tylko wirtualnie to naprawdę wiele dla mnie znaczy.W niedzielę wyjątkowo do ko$cioła idę bo dziadkowie mojego M mają mszę z okazji 55 rocznicy ślubu to się za was pomodlę
![]()
![]()
No chyba tak jest, mnie przynajmniej leci szybko ale też drugą wizytę mam 2 tygodnie po pierwszejA po wizycie jeszcze szybciej zleci czas do kolejnej wizyty. To chyba czekania na pierwszą wizytę jest najdłuższe
![]()
![]()
Co to dla nas 2 czy 3 czy 4 tygodnie jeśli dzidzi się prawidłowo rozwija :-)No chyba tak jest, mnie przynajmniej leci szybko ale też drugą wizytę mam 2 tygodnie po pierwszej![]()
Tak piję.No to dobrze a może jakieś chociaz chrupki kukurydziane niech spróbuje zjesc albo biszkopty? Tak po jednym chociaz. A pije dużo?
![]()
![]()
Ja mam teraz 7.12 i bede w 11 tyg. Wlasbie tak wczoraj wieczorem myslalam czy usg prenatalne bedzie mi robilA po wizycie jeszcze szybciej zleci czas do kolejnej wizyty. To chyba czekania na pierwszą wizytę jest najdłuższe
![]()
![]()