Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hahaha no właśnie ciężko stwierdzić.. Bo jak wygrają to lepiej po meczu chyba ze przegrają jak ostatnio to lepiej przed[emoji3]No jak Ty też to mnie nie pozostaje nic innego jak do Was dziś dołączyć [emoji28] Dziś chyba jakiś mecz leci, więc będę musiała się sprężyć żeby zdążyć przed a jak nie to w trakcieNiech sobie ogląda a ja zrobię co trzeba
![]()
Dziś mamy dzień rumakahahahah dobre jesteściepowodzenia w rumakowaniu
![]()
Mojego obecność dziecka w brzuchu "krępowała" w poprzedniej ciąży, a teraz najczęściej jesteśmy zbyt zmęczeni, zapracowani, a jak już jest ochota a obydwu stron, to zazwyczaj niemowlę się obudzi. Potrzeby ja mam większe, ale tak było zawsze.Mi maz od razu powiedział ze jestem malo pociągająca ale to dlatego ze wie ze w środku jest synus i go to przeraza.. Wiec musze poczekać z 4 mce i wszystko wroci do normy
![]()
No festNie czytałam.
No żeby jeszcze pierogi miały wpływ na orgazm
Zadowoliłabym się nawet takimi ze sklepu gotowymi![]()
Nie ja nie jestem chętnaTzn mój portfel
![]()
Haha kochana ja to nie dotrwam do po meczuHahaha no właśnie ciężko stwierdzić.. Bo jak wygrają to lepiej po meczu chyba ze przegrają jak ostatnio to lepiej przed[emoji3]
![]()
Haha no choćby mój chłop [emoji28] Jak dużo może łączyć faceta z portfelemhahahahahTakie pierogi to miałyby zejście
Ola, te kulki właśnie idealnie pomagają ćwiczyć.
Ty jesteś chętna ale portfel niegotowy![]()
Haha no choćby mój chłop [emoji28] Jak dużo może łączyć faceta z portfelem
Muszę poczytać o kulkach
A jak to jest z tym orgazmem i mięśniami kegla? Napinać w trakcie? Pomagają one w jakiś sposób?
Ja to nawet nie wiem jak to się obsługujeJa lubię bardzo![]()