olaaa7
Fanka BB :)
Fajne zimne cukierki, najlepiej smakują prosto z lodówkia co to takiego?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajne zimne cukierki, najlepiej smakują prosto z lodówkia co to takiego?
Mnie to wszystko jedno, może być i czerwiecOjj totalnie sie nam pomiesza. Pewnie bedzie sporo czerwcówek![]()
Gratulacje.. będzie dobrze tylko się nie przemeczaj[emoji8]Dzisiaj skończyłam 6 tydzień. Nie mogę się nawet napić dobrze, wszystko mnie męczy
Mapewno zrozumie mój szef to wogule zemna nie gadał włączyłam tylko zwolnienie w biurze[emoji38]Dyrektor ma syna i wnuczkę koło 2 lat, ale sam jest raczej starszy (chyba 63 lata czy jakoś tak). Mam nadzieję, że strach ma tylko wielkie oczy i będzie ok![]()
Gratulacje.. będzie dobrze tylko się nie przemeczaj[emoji8]
![]()
No te lodoweOooo co to za cuksy nie jadłam takich jeszcze; ))
W sumie to prawie w każdym sklepie spożywczymo to nowosć dla mnie. gdzie je kupujesz?
Żebyś kochana miała racjęMapewno zrozumie mój szef to wogule zemna nie gadał włączyłam tylko zwolnienie w biurze[emoji38]
hahaa jak już będziemy na końcówce ciąży to nie bedzie wszytsko jedno tylko byle to sie już skończylo. ostatnie 2 tyg to tylko mysłalam o tym żeby poród sie już zacząłMnie to wszystko jedno, może być i czerwiec![]()