Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
No te lodoweJa znam tylko takie
W sumie to prawie w każdym sklepie spożywczym
Żebyś kochana miała rację![]()
U mnie nie ma takich ahaaa to te co właśnie jem hihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No te lodoweJa znam tylko takie
W sumie to prawie w każdym sklepie spożywczym
Żebyś kochana miała rację![]()
Macie jakie sprawdzone sposoby na przyśpieszenie?hahaa jak już będziemy na końcówce ciąży to nie bedzie wszytsko jedno tylko byle to sie już skończylo. ostatnie 2 tyg to tylko mysłalam o tym żeby poród sie już zaczął![]()
Mój sie spodziewa ze wróce do pracy na poczatku rokuMapewno zrozumie mój szef to wogule zemna nie gadał włączyłam tylko zwolnienie w biurze[emoji38]
![]()
Ja na oficjalnych to z szefem często się sklcilam bo tylko ja mówiłam jaka jest zeczywistos nie koloeyzowalam pracy jak moje koleżanki często leciały kur.... I zawsze wychodziło na moje inne kierowniczy śmiały się ze trafił swój na swego A szef ma może 46 lat spoko koleś ale potrafi wnerwicDla mnie takie oficjalne rozmowy to trochę z taką wymuszoną grzecznością zawsze wyglądają....może na magazynie mie mialam za dużo okazji do takich rozmów, ale pamięram że też tego nie lubiłam.
![]()
![]()
A jaką masz umowę? Podobno w ciąży nie może zwolnić bez względu na wiek ciąży a umowa przedłuża się do dnia porodu.Dziewczyny właśnie mam do was takie Pytanko umowę podpisałem 9.11 ogólnie od pon jestem na l4 w pracy powiedziałam ze coś się dzieje i musze zrobić badania ale nie powiedziałam im jutro już do pracy jak im powiem to mogą mnie zwolnić?
Dziewczyny właśnie mam do was takie Pytanko umowę podpisałem 9.11 ogólnie od pon jestem na l4 w pracy powiedziałam ze coś się dzieje i musze zrobić badania ale nie powiedziałam im jutro już do pracy jak im powiem to mogą mnie zwolnić?
O pracę na 3 miesiące