G
gosc12
Gość
DziękujeMatko ale piekne <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DziękujeMatko ale piekne <3
DziękujePiękne [emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, dokladnie co 3 miesiace[emoji5]Odwiedzilam wczoraj kolezanke. Trzy miesiące temu urodziła. Jej synek taki malutki, a nosi już rozmiar 68.. czyli trzy miesiące w 62 i koniec. Rozmiarowka chyba tak akurat jest nie ?
On jest bardzo kochany taki grzeczny chłopak. Juz kiedyś pisałam, że Marysia to zawsze swoimi drogami chodziła, indywidualistka a on to cały spacer za rękę, jak chce kamień czy patyk podnieść to pyta czy mozeNa pewnonie mogę się swojej doczekać
i jeszcze jak się wyprowadzimy do siebie
3 latka to jeszcze taki malutkikochany
![]()
DziękujeAle sliczne
dobrze zedieta tylko i oby tak pozostalo :*167 norma do 140
Klaudia ja tak przy corce robilam i teraz tez, ze szykuje ciuszki do 68. A potem juz na bierzaco[emoji5]To nie ma co kupować wyżej jak 68? Kilka 56 i reszta 62-68 ? Trochę już tego mam i jeszcze będę kupować. Poznałam ostatnio taka bardzo fajną dziewczynę z Krakowa. Praktycznie nowe ubranka za grosze. Z najlepszych firm. Tyle, że zamówiłam od niej duża paczkę i od innej dziewczyny druga. Plus od innych kurtki, polarki, kombinezony itp. a dopiero po dokonaniu zamówienia dowiedziałam się od tej pierwszej że kolejna paczkę mi szykuje na początek maja i tak co jakiś czas jeśli będą mi się podobaływiec mała jest ubrana , a do tego dużo rzeczy nowych kupowałam i jeszcze będę [emoji14] boje się, żebym nie przesadziła.
Zobacz załącznik 843996 Zobacz załącznik 843997 Zobacz załącznik 843998 Zobacz załącznik 843999 Zobacz załącznik 844000 Zobacz załącznik 844001 Zobacz załącznik 844002
Nie wiem czy odposywalas ostatnio czy ja pominęłam. Kiedy masz wizytę ? Znacie już płeć na 100proc.?Tak, dokladnie co 3 miesiace[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017