olaaa7
Fanka BB :)
No właśnie z tego co pamiętam to nie napisał mi glukozy ani tsh, mocz mam zapisany.Ja płaciłam 230zl jakoś tak miałam te badania co Ty plus TSH glukoza beta kiła i mocz jeszcze dawałam do badania
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie z tego co pamiętam to nie napisał mi glukozy ani tsh, mocz mam zapisany.Ja płaciłam 230zl jakoś tak miałam te badania co Ty plus TSH glukoza beta kiła i mocz jeszcze dawałam do badania
Ja stosowałam Tantum Verde ale mało co pomagał.Tantum verde, płukanie solą, tabletki do ssania, sok z malin.. i chyba to wszystko![]()
Brak obowiązków, l4, brak dzieci, psa, czegokolwiek i można pospać ale jeszcze trochę i to się skończy [emoji14]Ale zazdroszcze ci takiego spania. Ja dzien w dzien 6.40 wstaje.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
TSH to badania na tarczyce może powiedz mu na następnej wizycie żeby Ci napisał skierowanie na badanie bo w sumie to ważne badanie tak mi sie wydajeNo właśnie z tego co pamiętam to nie napisał mi glukozy ani tsh, mocz mam zapisany.
Lekarze liczą pełne skończone tygodnieDokładnie lekarze licza skończone ja teraz jak byłam to miała 6+4 a wpisałam mi w karcie 6 tydz
![]()
Ja płaciłam 230zl jakoś tak miałam te badania co Ty plus TSH glukoza beta kiła i mocz jeszcze dawałam do badania
Zapytam na wizycie, lata temu miałam robione usg tarczycy ale wszystko było okTSH to badania na tarczyce może powiedz mu na następnej wizycie żeby Ci napisał skierowanie na badanie bo w sumie to ważne badanie tak mi sie wydaje
Ja nie dostałam skierowania, tylko na kartce wykaz co mam zrobić.Nieźle.. ja mam opiekę w prywatnym centrum, mam nadzieję że w abonamencie bedzie większość tych badań... Idę dzisiaj na 15.00 go ginekologa po wszystkie skierowania, to się też dowiem.
No coś Ty?! zjadłaś mikołaja przed świętami?Mmmm bosko![]()
Wiedziałam ze mniej więcej tyle mnie to wyniesie bo robiłam chyba wszystkie możliwe na szczęście nie co miesiąc sie je robi wiec jakoś dałam radęNieźle.. ja mam opiekę w prywatnym centrum, mam nadzieję że w abonamencie bedzie większość tych badań... Idę dzisiaj na 15.00 go ginekologa po wszystkie skierowania, to się też dowiem.