Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
![]()
Mmmmm
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Smacznego ja mam z polewa truskawkowa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Mmmmm
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Noo niee następna co smaki robi![]()
Mmmmm
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Zobaczysz jak się kopniaczki zaczną to dopiero uczucie ktorego Ci potem będzie brakowało [emoji173]Jejku dziewczyny do mnie ciągle nie dociera, że w brzuszku jest mały człowieczek [emoji173]
Pewnie tak będzie [emoji7]Zobaczysz jak się kopniaczki zaczną to dopiero uczucie ktorego Ci potem będzie brakowało [emoji173]
![]()
![]()
Mniam...ej też mam taki kubek hahahśniadanko bogów![]()
![]()
A idź w cholerę...ledwo mialam wypalankę i krojonego cyca a tu już dzidzi w drodze i końcówka roku....najbardziej to po dzieciach widać.Czujecie dziewczyny, że już za miesiąc i 1 dzień wigilia? Bo ja wcale, strasznie ten rok zleciał.
Ani się obejrzymy a będzie wielkanoc i zaraz lipiec [emoji7]A idź w cholerę...ledwo mialam wypalankę i krojonego cyca a tu już dzidzi w drodze i końcówka roku....najbardziej to po dzieciach widać.
![]()
![]()
Ja zamierzam mojego zabrać, oporów przed dowcipbym usg podobno nie ma, kwestia tego czy ginka pozwoli, ale to się jutro okaże :-)A czy Wasi faceci byli z Wami na pierwszych wizytach? Mój poszedł ale nie chciał wejść, jakoś się krępował dopochwowego usg [emoji14] Obiecał, że przy następnych przez brzuch już będzie.
No u mnie się nic nie zmieni [emoji14] ja nie jestem na L4ale na szczęście wigilia w niedzielę więc spokojnie w sobotę można przygotować co nieco
![]()