Elodia
Fanka BB :)
A potem multum wzdęć.... Oby nieHaha no całe multum witaminek![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A potem multum wzdęć.... Oby nieHaha no całe multum witaminek![]()
To ja mam znów tak że kompletnie nie mam ochoty na cokolwiek w tym temacie... I nie wiem co mam zrobić jak temu zaradzić...Wy tu tak te lody pokazujecie a ja etatowy forumowy zboczeniec od razu o innym lodziku pomyślałam
![]()
![]()
Ja O 16 [emoji4][emoji4]Ooo matko produkujecie jakby Wam za to płacili. Chce odpisać w jakimś wątku, zajmuje się chwilę mała a tu już 5 nowych tematów i nie ma co wracać do tamtego
Ja dziś wizytuje o 13. Podwozie już przygotowane teraz tylko tuptac nogami.
Jak już się remontami dzielimy to nasze gniazdko to zaraz wam pokaże nasz poziom zaawansowania.
Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma wyjścia :-) rany to już jutro.Hihi ; ) dal rade zrobic da rade i pojsc
TrzymamUciekam na wizyte. Trzymajcie kciuki![]()
To ja tez. Ledwo skoncze jesc a już znowu głodna.To ja mam inaczej... Jem a pół h później znów jestem głodna jakbym nic kompletnie wcześniej nie zjadła.. Zbankrutuje i nie nadążę szykować jedzenia..
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To lekarz pobiera. I wysyla do laboratorium. Jak cytologie.Dziewczyny jak robiłyście badanie HPV? normalnie w laboratorium? Bo to ponoć wymaz z pochwy, chyba że coś namieszałam.
Ja to akurat inna historia bo na hpv mi brali wymaz jak na kolposkopii byłam. I wyszlo hpv 16 kurna :-/Dziewczyny jak robiłyście badanie HPV? normalnie w laboratorium? Bo to ponoć wymaz z pochwy, chyba że coś namieszałam.