olaaa7
Fanka BB :)
Ja nie umiem robić pierogówA ja zabieram się za pierogi . Zejdzie mi trochę ale cóż obiecałam to muszę zrobić bo moje chłopaki żyć mi nie dadzą ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie umiem robić pierogówA ja zabieram się za pierogi . Zejdzie mi trochę ale cóż obiecałam to muszę zrobić bo moje chłopaki żyć mi nie dadzą ☺
Jaaaaaaaa chcęU mnie dziś na sniadanko króluja kanapeczki z serkiem almette szypiorkowy z szyneczka pomidorkiem oraz serekktóra wpada
?
U mnie mój nie był na pierwszym ale później powiedział ze chce być i zobaczyć. Naszego dzidziulka [emoji4]A czy Wasi faceci byli z Wami na pierwszych wizytach? Mój poszedł ale nie chciał wejść, jakoś się krępował dopochwowego usg [emoji14] Obiecał, że przy następnych przez brzuch już będzie.
No u mnie się nic nie zmieni [emoji14] ja nie jestem na L4ale na szczęście wigilia w niedzielę więc spokojnie w sobotę można przygotować co nieco
![]()
Ty to ciągle jesz a laska, że szkoda gadać![]()
Eee od Poznania to tylko 165 km (tyle mi zawsze na bileciw kolejowym drukuje). Kiedyś wpadnę hahaZapraszam do Wrocławia![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To zapraszam na naukę ☺Ja nie umiem robić pierogów![]()
Ooo macie jarmark? My z M wybieramy się 9 grudnia na jarmark do Budapesztu@Lipcowa mamusia przy okazji wybierzemy się na jarmark
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
@Lipcowa mamusia przy okazji wybierzemy się na jarmark
![]()
27.06.17 Anastazja [*]