Mój będzie ale powiedział ze przed będzie musiał sobie wypić chyba setkę Hahahah żeby tam nie padł [emoji23][emoji23]A teraz chwalcie się której mąż przy porodzie bd?![]()
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój będzie ale powiedział ze przed będzie musiał sobie wypić chyba setkę Hahahah żeby tam nie padł [emoji23][emoji23]A teraz chwalcie się której mąż przy porodzie bd?![]()
Ja też, nigdy nie byłamWiesz ze zawsze chciałam zobaczyć Wrocka![]()
No widziszWiesz ze zawsze chciałam zobaczyć Wrocka![]()
Mój by padł i dlatego będzie pod drzwiamiMój będzie ale powiedział ze przed będzie musiał sobie wypić chyba setkę Hahahah żeby tam nie padł [emoji23][emoji23]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
E tam. Prosta sprawa.kiedyś zrobiłam z kurczakiem i brokulam. Pycha byly i chyba po weekendzie takie zrobięJa nie umiem robić pierogów![]()
Ja też, nigdy nie byłam![]()
Haha do Poznania zapraszamSzkoda, że nie mieszkamy wszystkie w jednej okolicy, fajnie byłoby się spotkać po porodzie z naszymi szkrabami![]()
Ejj ale my też planujemy ślubować w sierpniuHaha do Poznania zapraszamślubuję w sierpniu hehe
![]()
![]()
Kurde to polowa dziewczyn dk Ciebie a polowa do mnie haha a ktorego ślubujecie?Ejj ale my też planujemy ślubować w sierpniu [emoji14] i od razu chrzcić groszka![]()
No to chyba trzeba by spytać koleżanki kiedy jej pasujeOlaaa7 podaj termin odwiedzimy kolezaneczke![]()