Margana
Fanka BB :)
Slicznie wydladasz!Zobacz załącznik 844494
Chwalę sięKolor to blady, pudrowy róż, na zdjęciach tego ładnie nie widać. Nie jest ciażowy, będę chodziła w rozpietym
Zobacz załącznik 844493
Aniołek[*] 8.08.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Slicznie wydladasz!Zobacz załącznik 844494
Chwalę sięKolor to blady, pudrowy róż, na zdjęciach tego ładnie nie widać. Nie jest ciażowy, będę chodziła w rozpietym
Zobacz załącznik 844493
Super [emoji4]Ja już po wizyciePaulinka waży 600 gram i 1 raz pokazała mi buzię na chwilkę
Po za tym lekarz mówi, że wszystko jest książkowe - dzidzia, szyjka, wody, moje wyniki. Nie ma się do czego przyczepić
![]()
To zależy do której otwarte jest laboratoriumTo jak ja mam zrobic badanie o 7.00 i byc wyspana? Musze wstac 4.30.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Jak superTak Mały szalał w Wielką Sobotępierwszy raz udało mi się go nagrać
Link do: VID_20180331_213728.3gp
Ja ostatnio cały tydzień się martwiłam , że tak słabo córkę czuje. Bo była bardzo nisko , brzuch mi opadł i myślałam o najgorszym. Ale po tygodniu już K nawet czuł pod ręką, nagrałam filmik , tylko z jednym kopniaczkiem bo nie zdążyłam ale zawsze coś. I już wiem , że po prostu nasze dzieciaczki mają takie ciche dniNo ja właśnie też już miałam tak mocno... I mój czuł i widział a ja czułam w różnych porach dnia i różnych pozycjach a teraz znów leciutenko i rzadkodziś muszę się wczuwac bo jak wieczorem choć raz wyraźnie nie poczuje to jutro rano zadzwonię do ginekologa (wieczorem zwykle było czuć )
![]()
Mnie boli jak kopie na biodrem , mam tam cienka skórę i nawet jak dotkne palcem to ból okropny.. ale nad pepkiem to super, też lubięMnie zawsze cieszy gdy czuję tylko czasami narzekam gdy chce spać bo na boku jaj leżę i kopie to takie... Nieprzyjemne trochę [emoji16] ale w okolicach pępka lubię czuć
![]()
Ja bym nie robiła w takim stanie badań. A przed wszystkim glukozy. Ja byłam wyspana, a po wypiciu usypialam, oczy mi się zamykały i umierałam tak źle mi było. Dlatego nie popieram.Zakupy zrobione, obiad zrobiony, teraz go tylko zapakuje i zawiozę mojemu do mieszkaniajutro muszę wstać o 4 rano
żeby zawieź go ba lotnisko :/ masakra będę jak zombie... Zastanawiam się czy warto iść spać czy hak wrócę trochę przytrzymać i pojechać na 8 na krzywą...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To super, że wszystko dobrze z malutkimJa dzisiaj mam wizytowy dzień, najpierw ginekolog potem diabetolog. Mały ma się dobrze i waży ok 830 gramów. Ja za to nic nie przytyłam przez ostatnie 3 tygodnie. Takze bilans całej ciąży to 6 kg na plusie.
Mogę się wyprowadzić z mieszkania na czas remontu tylko w razie co udać się do szpitala o 3 stopniu referencyjności. Takze w razie czego będzie Gdańsk.
Szyjka długa, zamknięta, szwy trzymają.
Cukry mam od 3 dni bardzo dobre, także ogarnęłam się już z dieta cukrzycową u byle tak dalej to unikniemy insuliny.
Jeszcze w tym tygodniu neurolog w planach.
Już dała czadu [emoji16] najczęściej szaleje rano i wieczorem i coraz częściej po południu [emoji16]Jak supermoja też dużo razy tak szalała , ale nie tyle czasu pod rząd. Czasem czuje tak bardzo mocno , że wiem , że było by widać ale nie chce jej stresować światłem i podciągać bluzki do góry
![]()
Ja ostatnio cały tydzień się martwiłam , że tak słabo córkę czuje. Bo była bardzo nisko , brzuch mi opadł i myślałam o najgorszym. Ale po tygodniu już K nawet czuł pod ręką, nagrałam filmik , tylko z jednym kopniaczkiem bo nie zdążyłam ale zawsze coś. I już wiem , że po prostu nasze dzieciaczki mają takie ciche dni![]()
A już się unormowały u Julki ruchy w porach dnia ? U mnie jest różnie. Dlatego patrzę tylko na to , czy choć raz ja czułam w ciągu dnia.
Mnie boli jak kopie na biodrem , mam tam cienka skórę i nawet jak dotkne palcem to ból okropny.. ale nad pepkiem to super, też lubię
Ja bym nie robiła w takim stanie badań. A przed wszystkim glukozy. Ja byłam wyspana, a po wypiciu usypialam, oczy mi się zamykały i umierałam tak źle mi było. Dlatego nie popieram.
To super, że wszystko dobrze z malutkim [emoji173]️
Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Slicznie wygladasz![]()
powodzenia![]()
O slicznie wygladasz....rosniecie a mala wcale nie odbiera ci urody wrecz na odwrot.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Poznaliscie sie na lotnisku?
Klaudiaa975 - powodzenie na wizycie.
Ślicznie wyglądaszKurcze biore sie za nadrabianie was.....masakra ruszyla produkcja po swietach......i oto objedzeni my....wlasnie wrocilam od mamy
Zaraz mi sie uleje wiec poleze i poczytam was.
28tydz. Dokladniw 27tyg2 dni.![]()
![]()
Zadzwon do laboratorium. Ja tez nie wiedzialam i pojechalam w ciemno....a u mnie glukoze robia 7.30-8.30. I to bez kolejki. Ja czekalam bo nie doczytalam i weszlam na pobranie 8.35 i nie robili problemow.To jak ja mam zrobic badanie o 7.00 i byc wyspana? Musze wstac 4.30.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
W koncu sie przelamalas i zaczynasz szalec i ty! SliczneMaksiowe zakupy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oj takW koncu sie przelamalas i zaczynasz szalec i ty! Sliczne