olaaa7
Fanka BB :)
Mój M też mmmmmmHeheh z moich tak samo :-) ojciec Laury tego doleczka nie mial i była w łóżku lipa, za to M.....mmmmm.mmmmmmmmm.....hehe.
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój M też mmmmmmHeheh z moich tak samo :-) ojciec Laury tego doleczka nie mial i była w łóżku lipa, za to M.....mmmmm.mmmmmmmmm.....hehe.
![]()
![]()

Eeee.....to ciekawa teoria xD a mój M ma taki doleczek w podbródku właśnie. To ja słyszalam inna teorię na temat tego doleczka w podbródku - im bardziej widoczny tym lepszy kochane z faceta
![]()
![]()

Haha a noc poślubna będzie akurat pod koniec połogu tak że.....hehehe....hehehehehe.....Mój M też mmmmmm![]()
No ja nie wiem jak wytrzymam ten połógHaha a noc poślubna będzie akurat pod koniec połogu tak że.....hehehe....hehehehehe.....
![]()
![]()
No może w ciąży też mieli ochotę....ale jak sobie pomyśle że moi rodzice to robili i zapewne nadal robią....bleeeeee.....Wg. M to "wydziobane" przez rodziców![]()
tak samo jak córka kolezanki do niej...."wy uprawiacie seks? Bleeeeee za starzy jesteście na to" xD
Ja bylam mega wyposzczona bo ialam zakaz 6 tygodni przed no i 6 tygodni po. A jakbym urodzila kilka dni przed terminem teraz to na ślubie by bylo ok 5 tygodni po to ten....możnaby spróbowacNo ja nie wiem jak wytrzymam ten połóg [emoji14] tyle czasuuuu
Elodia my to chyba jakieś zboczone jesteśmy hahaJa bylam mega wyposzczona bo ialam zakaz 6 tygodni przed no i 6 tygodni po. A jakbym urodzila kilka dni przed terminem teraz to na ślubie by bylo ok 5 tygodni po to ten....możnaby spróbowac
![]()
![]()

A no widzisz czyli tu jest winowajca. Jak wstawiać suwaczek to przez przeglądarkę bo jak wstawialam teraz na apce to w ogóle się nie zmienial.U mnie suwaczek smiga i na kompie i na apce w telefonie. Wstawiałam na kompie, w przeglądarce.