• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Plecy trochę odpuscily to nie chce przeciwbolowych bo az sie troche obawiam jiz tyle tych kroplowek ale znów brzuch się stawia , myślałam że wody mi odchodzą..I znów mam taki mega niepokój w sobie. No nic zobaczymy co noc i jutrzejszy dzień przyniesie[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze bidulko szkoda mi Cie strasznie. Mam nadzieje, ze jutro juz bedzie lepiej! A tej meliski nie masz nadal?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Nie dziękuj :*
Jutro też nie zamierzam z nim gadać. Już mam go dość, a ledwo pojechał. :/

W sumie musisz leżeć to masz okazję do spania po 12 godzin :) ale z drugiej strony jak się tylko leży to nie jest się zmęczonym i nie da się tyle przespać :huh:
"Okazji "do spania niby mam dużo bo tylko do wc chodzę i pod prysznic, ale jak boli że można się.....z bolu to nie ma szans na sen[emoji8] i dobrze ochloniecir to porozmawiacir na spokojnie [emoji4]

reklama
"Okazji "do spania niby mam dużo bo tylko do wc chodzę i pod prysznic, ale jak boli że można się.....z bolu to nie ma szans na sen[emoji8] i dobrze ochloniecir to porozmawiacir na spokojnie [emoji4]

Ale boli tak od rana do wieczora ?:( I w nocy też daje o sobie znać ? A oni Ci w ogóle przepisali coś w postaci nospy ? U Was pewnie inna nazwa ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry