redavecad
Fanka BB :)
Jeszcze jak by sie co działo to rozumiem... ale slysze jak ta dziewczyna caly czas gada i opowiada tak strasznie głośno :/ cisnienie mi tylko podnosiMasakra jakaś, mam nadzieję, że w końcu wyjdzie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze jak by sie co działo to rozumiem... ale slysze jak ta dziewczyna caly czas gada i opowiada tak strasznie głośno :/ cisnienie mi tylko podnosiMasakra jakaś, mam nadzieję, że w końcu wyjdzie.
Dalej wysypane. Dobrze ze mi przypomnialas, bo chyba bym zapomniala spytac, a to chyba najwazniejsze dzisTrzymam kciuki, ja wizyta dopiero na 18.30 a jak tam dzieciaki?
Pomijając ten odczyn, to masz bardzo wysokie tsh... [emoji33]Chyba jednak miałam, chociaż nie pamiętam żeby mi o tym mówił.
Zobacz załącznik 844557
Będzie dobrze ,mnie wyszedł po 2 h za dużyDziewczyny przytylam 3 kg zatrzymuje mi sie woda.....i cukier naczczo za duzy. Mam skierowanie na karowa do diabetologa. Poprostu pieknie
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak wiem, ale na ostatniej wizycie u endokrynologa było już niecałe 0,5Pomijając ten odczyn, to masz bardzo wysokie tsh... [emoji33]
![]()
No dobrze zapytać bo lekarz wie najlepiej. Podobno trochę trwa zaczym wysypka zejdzieDalej wysypane. Dobrze ze mi przypomnialas, bo chyba bym zapomniala spytac, a to chyba najwazniejsze dzis
I oby ci dzień szybko zlecial do wizyty! :-)
[emoji20]Dziewczyny przytylam 3 kg zatrzymuje mi sie woda.....i cukier naczczo za duzy. Mam skierowanie na karowa do diabetologa. Poprostu pieknie
U mnie od 90 na czczo każą konsultowaćU mnie ze wzgdledu na obrzeki i przyrost takiej wagi. Powiedziala ze lepiej mnie miec na oku. I kontrolowac ten cukier.
Ale na pole chyba mogą wychodzic? Do przedszkola i szkoły oczywiście nie poszly. Ale szkoda by nie skorzystaly z pogody.No dobrze zapytać bo lekarz wie najlepiej. Podobno trochę trwa zaczym wysypka zejdzie
U nas do 99 jest normą chociaż w internecie niby pisza ze do 95 powinno bycU mnie od 90 na czczo każą konsultować