Elodia
Fanka BB :)
Brawo my! :-) chyba niedlugo czerwcówki w ilości stron przegonimy hahaPrzeczytałam większą polowe ale zawiesił mi się telefon i doszło jeszcze 10 stron hahah [emoji23][emoji23]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brawo my! :-) chyba niedlugo czerwcówki w ilości stron przegonimy hahaPrzeczytałam większą polowe ale zawiesił mi się telefon i doszło jeszcze 10 stron hahah [emoji23][emoji23]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam jestem otwarta na takie spotkaniaJuż ostatnia stronajesteście dziewczyny szalone !!!
super było by sie spotkać z dzidziami
![]()
FajnyCybex priam w PL drogi ale na szczęście mam rodzine w USA a tam są duzoooooo tańsze także powiedziałam mojemu ze musi byc ten i żaden inny![]()
Ja tez jestem za chyba będę mieć do Was najdalej bo ja z południa jestem jakieś 80km od Krakowa ale co tam wzięła bym dzidzi i pojechałaJa tam jestem otwarta na takie spotkaniaprzeciez ekipe na koncert mojego ukochanego zespolu 5 lat temu zbieralam z internetu i do tej pory ze sobą piszemy
![]()
![]()
Ceny są zawrotne w PL a w USA są o polowe tańsze ten co piszesz tez jest superFajnyNo ale cena kosmos niestety. Mnie się podoba Cybex Balios M
cena dużo niższa a fajny lekki się wydaje
![]()
Ja też mam daleko do dziewczyn, jestem ze ŚląskaJa tez jestem za chyba będę mieć do Was najdalej bo ja z południa jestem jakieś 80km od Krakowa ale co tam wzięła bym dzidzi i pojechała![]()
Wsiadaj w banęJa tez jestem za chyba będę mieć do Was najdalej bo ja z południa jestem jakieś 80km od Krakowa ale co tam wzięła bym dzidzi i pojechała![]()
Nio fajny tylko wolałabym zamknięty kosz i koła pompowane.Ceny są zawrotne w PL a w USA są o polowe tańsze ten co piszesz tez jest super
Ja Poznań. To kto ma do mnie najbliżej?Ja też mam daleko do dziewczyn, jestem ze Śląska![]()