Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale ja po prostu nie bylam w stanie sie ruszyc. Nawet nie moglam sama na bok sie przewrocic ani nog podniesc[emoji53]O kurde, poród to naprawdę spory wysiłek, ale ja bym nie wytrzymała na leżąco.
Ja się nie dałam położyć z KTG. Na szczęście mieli przenośny aparat i położna przytrzymywała mi peloty, jak siedziałam w wannie/przy drabinkach. Ostatni etap przy ochronie krocza musiał być na leżąco, ale bokiem, nie na plecach.
Ja też jeszcze przed, aż się boję... Zrobię w przyszłym tygodniu jakośJa tez nieIdę w piątek, idziesz razem?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bo do kościoła to raczej raka typowo biała ślubna nie ? Nie jakaś inna pasująca biała ? Jeśli rozumiesz o co mi chodziNormalnie będzie wyglądać. Wybierz ewentualnie biała ale nie taka mocno balową. Coś prostego myślę że będzie ok.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że nikt Cię nie zmuszał do wstawiania, tak jak mnie nie zmuszał do leżeniaAle ja po prostu nie bylam w stanie sie ruszyc. Nawet nie moglam sama na bok sie przewrocic ani nog podniesc[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No rozumiem. U nas to samo. Coś za coś.@klaudiaa975 a to ciężko powiedzieć na jak długo, befzie mógł to przyleci, dziś tylko na dwa dni a później już go dłużej nie będzie, w lipcu będzie cały miesiąc a później to już pewnie rzadziej no ale coś za coś
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja też jeszcze przed, aż się boję... Zrobię w przyszłym tygodniu jakoś
Nie, ale fatalnie to wspominam. Na szczescie trwalo to tylko 4 godziny.Mam nadzieję, że nikt Cię nie zmuszał do wstawiania, tak jak mnie nie zmuszał do leżeniachociaż pod prysznic to w sumie wyganiali
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też herbata gorzka. Kromki chleba z kawalontkiem masła , kropka dżemu i to całe śniadanie. Na obiad zupa codziennie ten sam mdły bez smaku smak.. ble.No coś Ty gdzie dają herbatę słodka? Bo u nas niestety zawsze gorzka. Na jedzenie nie mogłam narzekać czasami bez szału ale czasami było bardzo dobre