• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Łooo jak Ty to robisz, że wyhaczasz takie promocje?!
Chodzę po galeriach ciągle haha nie no żart :D trafiło się przypadkiem :) jak wrócę zrobię wam zdjęcie sukienki :) taka prosta w moim stylu na ramiączkach w paski :) ładna ;) i 10zl to grosze :)

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@olaaa7 @Marika92 dziękuję dziewczyny wierzę z całych sił ze macie racje przecież życie nie może mnie aż tak skopac tym razem musi być dobrze :* miałam się zapisać na usg ale za półtorej tygodnia będę w szpitalu to już poczekam i zobaczę jak mała rośnie a za tydzień wizyta to pogadam z moim lekarzem o tych różnicach w usg chociaż już mówił ze wszystko jest prawidłowo ale jeszcze raz nie zaszkodzi zapytać :)
Na pewno jest dobrze u mnie też mała wymiarami troszeczkę mniejsza.

Hej dziewczyny :* i ja juz wstałam bo okno wymieniają w lazience i tak się tłuka ze to szok :/ mała juz pobrykala zaczęłam liczyć ruchy z rana ale jest taka wariatka ze 10 ruchów to od razu można wyliczyć :)
Trzymam kciuki za wizyty :*
ja od ostatniego usg mam lekkiego dola dlatego tak rzadko się odzywam jakoś tak mnie martwi wszystko
Właśnie zauważyłam że jest Cię mniej , niemartw się słonko musi być dobrze [emoji8] chociaż wiem co czujesz bo ja też non stop drze ale musimy wierzyć że jesteśmy pod opieką lekarzy bierzemy leki i musi być ok[emoji123] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry