kinga30
Fanka BB :)
Sliczne saJa właśnie też muszę białe [emoji16] ciągle o nich zapominam... W h&m są piękne żółte... Zbankrutuje , ale walczę ze sobą żeby poczekać jeszcze miesiąc bo staram się dużo nie wydawać w jeden miesiąc![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sliczne saJa właśnie też muszę białe [emoji16] ciągle o nich zapominam... W h&m są piękne żółte... Zbankrutuje , ale walczę ze sobą żeby poczekać jeszcze miesiąc bo staram się dużo nie wydawać w jeden miesiąc![]()
![]()
Czekam na zdjęcia [emoji16] do mnie za 20 minut ma przyjść koszula do karmienia
Czekamy
O a co do paczek i różowego koloru dostałam od siostry kapciuszki i buciki i padłam
Te trampki [emoji7] dla dziewczynek są takie słodkie rzeczyO a co do paczek i różowego koloru dostałam od siostry kapciuszki i buciki i padłam[emoji23]![]()
![]()
Super [emoji16][emoji16][emoji16] ciekawe za ile dzieciatka będą miały kolejny kg więcej [emoji16]Ja już w domku. Michaś wazy równy 1 kg [emoji3] zdrowo rosnie a ja 3 kg na plusie[emoji13][emoji13] lacznie 6 wiec nie jest zle. Teraz juz wizyta co 3 tyg
![]()
No ciekaweSuper [emoji16][emoji16][emoji16] ciekawe za ile dzieciatka będą miały kolejny kg więcej [emoji16]
![]()
Też tak myślę bo z ciekawości zobaczyłam co podaje aplikacja [emoji16]No ciekaweObstawiam, że koło 33 tygodnia.