• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jej dziewczyny ale mnie na kibel goni. To normalny taki stres przed wizytą?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Mi to sie zawsze chce siku co chwile[emoji6]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Hej dziewczyny, ale dajecie czadu. Nie zaglądałam przez 5 dni, bo byłam we Włoszech i już się nie da tego nadrobić :) A jest tutaj może ktoś kto mieszka w Holandii?

Ja już w 10 tc i mdłości jakby stają się trochę mniejsze... albo się już przyzwyczaiłam :D

Hej dziewczyny, ale dajecie czadu. Nie zaglądałam przez 5 dni, bo byłam we Włoszech i już się nie da tego nadrobić :) A jest tutaj może ktoś kto mieszka w Holandii?

Ja już w 10 tc i mdłości jakby stają się trochę mniejsze... albo się już przyzwyczaiłam :D

I jak lekki wypad ? Zimno cieplo bylo ? Najlepiej na sycyli ciepelko ..My z Torino

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oo.. właśnie w Torino byłam :) ! Myślałam, że będzie trochę cieplej...ale udało się złapać trochę słońca. A miasto całkiem ładne, ale nie miałam szansy wiele zobaczyć bo akurat poleciałam do pracy.

Najadłam się pizzy, makaronów i serów. Tylko szkoda mi było, bo nie mogłam się wina z kolegami napić... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry