Nie będę płaciła drugi razAle chyba nie powinbas placic drugi raz? Nie mowili nic? Mi od tazu powiedziala, ze nic nie place.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
..

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie będę płaciła drugi razAle chyba nie powinbas placic drugi raz? Nie mowili nic? Mi od tazu powiedziala, ze nic nie place.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ślicznie ci w niejPrzyszły mi hiszpanki dziś na sklep tak mysle czy nie zostawić sobie jak myślicie nie wygladam za tragicznie???![]()
![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję tylko, że z rozmiarem trafiłam bo w bonprix to tak roznie z tymi rozmiarami. Ale przyjdą to sie dowiemBardzo ladne marzą mi się takie[emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tak suszy od dziecka, a cukrzycy nigdy nie miałam.Mnie tez, a nie mam cukrzycy[emoji6] Ale to chyba przez moje zatoki.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za wizytęWitajcie[emoji3]
Zycze powodzenia dzis na wizytach!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
SlodziaczekJa mam jeszcze Gustawa [emoji4]![]()
Cudna piłeczkaWogole dziś zaczęłam 27tydz waga od 2 tyg stoi w miejscu woec chociaż tyle dobrego
![]()
Pierwsze słyszę , żeby tak się działo z krwią w laboratorium :/Muszę iść jeszcze raz na morfologie... Krew w probówce skrzepła :/ tylko średnio mam miejsce żeby mi krew pobrali :/ jestem zła
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super wygladasz!Przyszły mi hiszpanki dziś na sklep tak mysle czy nie zostawić sobie jak myślicie nie wygladam za tragicznie???![]()
![]()
![]()
To Twój będzie miał zadanie Cię wymasowac wieczorem [emoji1]Tak siedzę i siedzę i zaczęły mnie boleć plecy![]()
W sumie, to jakbyś ty miała brązowe, to młoda mogłaby mieć większy "zakres" kolorystycznyOmg, az tyle kolorow?! To M ma tylko zielono-niebieskie[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017