kinga30
Fanka BB :)
Mi już też coraz ciezejJa mam trampki czerwone, ale teraz poszukam wkladanych poltrampek bo wygoda ta sama, a wiązanie butów nie należy ostatnio do mojej ulubionej czynności
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi już też coraz ciezejJa mam trampki czerwone, ale teraz poszukam wkladanych poltrampek bo wygoda ta sama, a wiązanie butów nie należy ostatnio do mojej ulubionej czynności
![]()
Nie bądź wyrodna matka [emoji23]No nie wiem gdzie ale ja tam żadnego hipopotamka nie widzęZa to super laskę z brzuszkiem.
Tak, tak namawiaj do złego
DziękujęZamierzam wprowadzić na dobre zwyczaj picia wody przynajmniej te 1,5 l na dzień
![]()
O nieeee.... O nieeee... I co teraz? [emoji23] przekichane masz [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]Kurczę a juz spojrzalam zaczym napisalas żeby zamknac oczy hahahaha
[emoji23] hahahaha kobiecie w ciazy się nieodmawia co nie[emoji2] [emoji39]Hahaha taak dla Klaudii a wszyscy inni mają zamknąć oczy [emoji23][emoji23][emoji23] gdybym tak chciała tylko dla Klaudii to bym wysłała prywatnie [emoji16][emoji16][emoji16] a ja zrobiłam bo dopytuje dziołcha mnie co jakiś czas to poszłam i zrobiłam [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Dokładnie [emoji16][emoji16][emoji16] Napisała, że się nie może doczekać a do środy tak daleko...[emoji23] hahahaha kobiecie w ciazy się nieodmawia co nie[emoji2] [emoji39]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
I do tego jakąś taka biała koszulka i może wkoncu będę wyglądać jak człowiek [emoji1] chociaż raz na dwa tygodnie przy wyjściu do lekarza poczuje się kobieta [emoji23]Białe trampki są super [emoji106]
Ale kolejne sportowe buty u mnie to byłoby chyba przegięcie [emoji23]
![]()
I jeszcze Ci napisałam, że super wyglądasz looo teraz to już zupełnie przekichane hahahaO nieeee.... O nieeee... I co teraz? [emoji23] przekichane masz [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]
![]()
To ja potem wszystkie jasne buty wsadzam do pralki i wyciągam jak nowe [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]Białe trampki są super, szkoda tylko, że tak się szybko brudzą![]()
Poprzednie wrzucałam do pralki [emoji23]Białe trampki są super, szkoda tylko, że tak się szybko brudzą![]()
Mój też coś tam tworzy dziś mało się rusza a jak się rusza to jakieś akrobacje [emoji1] [emoji23]A moja mała glowka w dół się obróciła