reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

O kurde, to pewnie kręgosłup cierpi!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego cały czas w dobrze dobranym staniku, do spania też, bo ciężko trochę [emoji20]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Melduję, że hujowa pani domu zjarała właśnie kluski na parze [emoji85]. Jeśli się zastanawiacie jak można spalić coś co się gotuje na parze - bardzo prosto. Wystarczy przy kolejnej turze nie spojrzeć czy jeszcze ma co parować [emoji23]

w57v9n73fe3ysoga.png
Mistrz! Ja na wszelki wypadek nie gotowałam dzisiaj :)

Jak zmalał 10 rozmiarów (blisko 30cm w obwodzie), to śladu nie ma, nie obwisł w ogóle, więc jest nadzieja [emoji6]
Ważne jest cały czas mieć dobrze dobrany stanik, i zwłaszcza na etapie zmniejszania chłodny prysznic (najlepiej zimną wodą z prysznica czas polać)
Praktycznie nie smarowałam, czasem jakimś olejem, w stylu kokosowy albo że słodkich migdałów, ale nie jakoś regularnie

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja chyba muszę zacząć smarować czymś piersi, bo aktualnie maleją.

Ja chyba muszę zacząć smarować czymś piersi, bo aktualnie maleją.

Polecam naturalne olejki [emoji6]albo po prostu olej kokosowy ;)
Teraz smaruję się olejem migdałowym z dodanymi paroma kroplami olejku lawdndowego (na 100ml butelkę dostałam 5-7 kropel lawendy) - ładnie pachnie, relaksuje itd [emoji6] i tym smaruję na wilgotną skórę piersi, brzuch, pupę, i co się naiwnie [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja swoich imieni tez nie obchodzę, myśle ze imienia mojego narzeczonego to nawet w kalendarzu nie ma;)
W malopolsce tez sie obchodzi imieniny, moi rodzice zawsze cos organizują.
A teraz mam date porodu w imienny mojego taty, takze dopiero bedzie okazja jesli mała urodzi sie dokładnie w ten dzien:)
To super :)
Ja mam termin dzień po urodzinach mojej siostry :) będzie chrzestna Alicji :)
Myślisz? :D Ja to dalej łudzę się, że u mnie będzie porządek :p
Ja też :D lubię mieć porządek :D i pewnie po nocach będę układać , żeby było ładnie i wygodnie :D
Tak, ja mam dzis wizyte[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Trzymam kciuki :**
Amelis delti , jestem zadowolona lekko się prowadzi i bardzo skretny , przy synku też kiedyś taki miałam tylko w innym kolorze :)
Zobacz załącznik 844814 Zobacz załącznik 844815 Zobacz załącznik 844816
Bardzo ładny :)
Ale apetyt tym Mc Donaldem robicie ☺️
Nooo. A ja mam 50km jak na złość :D
No niestety, chyba powoli się zaczynają pobolewania pleców :( Ale te 9 razy jeszcze wytrzymam :)
U Ciebie dopiero się zaczynają ? :huh: u mnie już trwają od kilku dni :(
Tak wiadomo problemy natury psychicznej tez wchodzi w grę

Moj Antoś dalej śpi po tej glukozie 0 ruchów

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja mała poskakala po glukozie ale za chwilę usnela , spała do wieczora :hmm:
Jak dla mnie mega wygoda nic nie ciśnie nie przeszkadza [emoji39]
9df431a44bc8a42209098d7596b75526.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie wyglądasz :*

To super :)
Ja mam termin dzień po urodzinach mojej siostry :) będzie chrzestna Alicji :)

Ja też :D lubię mieć porządek :D i pewnie po nocach będę układać , żeby było ładnie i wygodnie :D

Trzymam kciuki :**

Bardzo ładny :)

Nooo. A ja mam 50km jak na złość :D

U Ciebie dopiero się zaczynają ? :huh: u mnie już trwają od kilku dni :(

Moja mała poskakala po glukozie ale za chwilę usnela , spała do wieczora :hmm:

Ślicznie wyglądasz :*
Nie trzeba składać po nocach - wierząc przyjaciółce, wystarczy z głową od razu składać i pakować do pudełek pasując - zabierasz z szuflady pudełka (zakładam, że nie prasujesz w sypialni ;)), prasujesz, składasz wkładając od razu na docelowe miejsce w pudełku, odnosisz pudełka do komody i gotowe [emoji6]
Nie zajmuje jakoś więcej czasu niż samo wyprasowanie i poskladanie, bo nie będziesz trzymała wygniecionych ubranek na stosie [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No właśnie jakaś taka ochota mi przyszła [emoji1] i coś nie chce odpuścić a już trochę nutelli zjadłam chyba się zaczynają zachcianki [emoji2] ale dziecku się nieodmawia [emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Hihi ja też tak mówię a jak będzie miało dwa latka i będzie chciało codziennie czekoladę to też nie odmówimy? [emoji23][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry