oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
No.....szarancza.....bo jak wpadaja ze szkoly to robia istny armagedon. A w przyszlym roku bedzie kolejna..z tym ze wiszaca na cycku zamiast na nerwachSzarańcza....aaaa dzieci
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No.....szarancza.....bo jak wpadaja ze szkoly to robia istny armagedon. A w przyszlym roku bedzie kolejna..z tym ze wiszaca na cycku zamiast na nerwachSzarańcza....aaaa dzieci
![]()
![]()
Ale Ty go wykorzystujesz biednyAle M nosil kosz z brudami pod pralkę. A co będę dźwigać
![]()
![]()
Jak jutro ginka da mi zielone światło to wtedy ja będę biednaAle Ty go wykorzystujesz biedny![]()
To ja właśnie z tamtych okolic a przez Sucha przejeżdżam jak jeździmy do ZakopanegoTo jak studiowalam w Suchej Beskidzkiej to miałam bardzo dużo osób z Bielska, Żywca i okolica w Bielsku robiłam prawo jazdy 10 lat temu
![]()
Tez w Bielsku zdawałam prawkoTo ja właśnie z tamtych okolic a przez Sucha przejeżdżam jak jeździmy do Zakopanego
Ha ha ha my to czasem jesteśmy gorsze i bardziej zbereźne niż oni he he heJak jutro ginka da mi zielone światło to wtedy ja będę biednato wtedy nagrodę dostanie. Ale powiem że nosi mnie okropnie. Bym go wykorzystala ojjjjj.....
![]()
![]()
Ja to potrafię mojego poglaskac w wiadomymym miejscu koedy nikt nie patrzy jak sami tramwajem jedziemyHa ha ha my to czasem jesteśmy gorsze i bardziej zbereźne niż oni he he he![]()
Ha ha tez lubię sobie takie żarty z mojego robić jak właśnie jesteśmy gdzieś w publicznym miejscu a ja go dyskretnie pomacam a on biedny taki zawstydzonyJa to potrafię mojego poglaskac w wiadomymym miejscu koedy nikt nie patrzy jak sami tramwajem jedziemyboże niewyzyta jakas jestem.
![]()
![]()
A twn mój od razy staje na wysokości zadania, z kamienną miną....Ha ha tez lubię sobie takie żarty z mojego robić jak właśnie jesteśmy gdzieś w publicznym miejscu a ja go dyskretnie pomacam a on biedny taki zawstydzony![]()

Oj tam nie wyżyta, zdrowa jesteśHa ha tez lubię sobie takie żarty z mojego robić jak właśnie jesteśmy gdzieś w publicznym miejscu a ja go dyskretnie pomacam a on biedny taki zawstydzony![]()