Karla88
Fanka BB :)
Albo szalot jak kto woli[emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A to w moich Str na szalot mówi się na sałatę zielona [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Albo szalot jak kto woli[emoji23]
[emoji23] dobre [emoji16]A to w moich Str na szalot mówi się na sałatę zielona [emoji23]
Myślę , że nospa[emoji8] kurde Karla dziś lez na prawdę dużo bo widzisz synuś się upomina o spokójJa boli brzuch ja na okres i ciągnie to nospa pomoże czy lepiej Apap wziasc ??? Skurcze to nie są raczej ciągnięcia
Wlasnie mam to samo brzuch jak na okres ciągnie w biodrach i potym skurcz brzuch jak kamień nospa już poszła w ruchJa boli brzuch ja na okres i ciągnie to nospa pomoże czy lepiej Apap wziasc ??? Skurcze to nie są raczej ciągnięcia
Po którym ze składników cukier ci skacze?
Majonez można zrobić z kaszy jaglanej lub kalafiora, ma wtedy sporo niższy Ig, musztardę kupuję całkowicie bez cukru, w sumie tylko ziemniaki takie "newralgiczne" są, ale w mundurkach maja chyba niższy Ig, a jakbyś zjadła tylko trochę, to aż tak nie powinien skakać...
(po mojej wersji sałatki, z takim majonezem, wujkowi nie szedł aż tak cukier do góry, a mierzył, bo cukrzyk na insulinie)
![]()
U mnie wtedy dodatkowa nospa i magnez. Dzisiaj też dawki zwiększyłam, pod plan dnia zapobiegawczo.Wlasnie mam to samo brzuch jak na okres ciągnie w biodrach i potym skurcz brzuch jak kamień nospa już poszła w ruch
Myślę , że nospa[emoji8] kurde Karla dziś lez na prawdę dużo bo widzisz synuś się upomina o spokój