Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Musze nie mam wyjscia [emoji20]@Marta97 o jej to nie fajnie. Ale do poniedzialku tylko 3 dni. Wytrzymasz [emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
To moj biedak dwa tygodnie bez z jednym szybkim i delikatnym numerkiem w zeszlym tygodnium a tak to na ręcznym z nim jade żeby chłop jakoś wytrzymalA juz się cieszyłam ze zobacze moja fasolkę [emoji24] chciałam sie jeszcze dowiedzieć czy mogę współżyc... A tak lipa bo serio się boje. A ten mój biedak już 3 tyg bez hahah [emoji23]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahah ja dzisiaj poszłam na ręczny hahah [emoji23][emoji23][emoji23] bo taki biedny jest [emoji16]To moj biedak dwa tygodnie bez z jednym szybkim i delikatnym numerkiem w zeszlym tygodnium a tak to na ręcznym z nim jade żeby chłop jakoś wytrzymal![]()
![]()
![]()
Albo śpiewam do mikrofonu bo sam ręczny to łapy boląHahah ja dzisiaj poszłam na ręczny hahah [emoji23][emoji23][emoji23] bo taki biedny jest [emoji16]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha [emoji23][emoji23] no co zrobić trzeba jakoś dogodzić ukochanemu kiedy nie możemy [emoji23]Albo śpiewam do mikrofonu bo sam ręczny to łapy bolą![]()
![]()
![]()
ja co najpozniej po 2ch godzinach znowu głodna.
Kochana nie jestes sama...[emoji6]Ale do czytania mi zafundowalyscie [emoji5]nie miałam czasu pozagladac wcześniej. Najpierw fura pierogów do zrobienia a później kochany mąż zabrał mnie do kina