Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najpierw miałam te jasne premium care chyba z 3 miesiące a potem przeszłam na zielone active baby bo u mnie akurat te nie uczulaly a np od dady był cały tyłek czerwony i jeszcze miałam pampers sleep and Play takie pomarańczowe ale przecuekalyKinia a pampers ten w jasnym opakowaniu czy jakiś konkretny?[emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo na właśnie myślę nad tymi jasnymi bo jak tak czytałam opinie to mają bardzo dobre , a myślisz że mogłabym kupić odrazu parę paczek czy lepiej jedna ? Bo nie mam żadnego doświadczenia w pieluszkacb[emoji2]Najpierw miałam te jasne premium care chyba z 3 miesiące a potem przeszłam na zielone active baby bo u mnie akurat te nie uczulaly a np od dady był cały tyłek czerwony i jeszcze miałam pampers sleep and Play takie pomarańczowe ale przecuekaly
A do Kacpra to na początek to mialam kupione jakies ekologiczne nazwy nie pamiętam były strasznie drogie i mało ale faktycznie jakość pierwsza klasa tylko na dluzsza metę to by się zbankrutowało. Dokladnie każdy musi sobie dopasować bo też słyszałam, że niektórych pampersy uczulają a dada super się sprawdziła. Nie wiem czy w jakimś sklepie dziecięcym by nie szło kupić na sztuki
Ja kupowałam zawsze jedna na początek jak było ok to dopiero więcejBo na właśnie myślę nad tymi jasnymi bo jak tak czytałam opinie to mają bardzo dobre , a myślisz że mogłabym kupić odrazu parę paczek czy lepiej jedna ? Bo nie mam żadnego doświadczenia w pieluszkacb[emoji2]
Oki[emoji2]Ja kupowałam zawsze jedna na początek jak było ok to dopiero więcej [emoji5]
Jola wydaje mi sie że na Rossmann savrakue małe paczki pakowane po 20 sztuka papers premium care
Jeszcze 2mc i moga mnie kroic a tak na serio 2 i pol mc. Ogolnie Odi bedzie musial jakos to przezyc ....wozka sie boi a jak bedzie maluch to juz wgl oszaleje.Haha biedny w noworodka chciałaś go przerobić?[emoji23] jeszcze te 3 m-ce się wstrzymaj