Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A z cxym robilas pierogi?Ale do czytania mi zafundowalyscie [emoji5]nie miałam czasu pozagladac wcześniej. Najpierw fura pierogów do zrobienia a później kochany mąż zabrał mnie do kina
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, że możecie jeść! Ja mam apetyt ogromny a muszę się pilnowaćPrzed ciążą schudłam 17 kg ale i tak ważę 9 kg za dużo i się muszę pilnować. Lekarz tez każe się pilnować, także niestety nie poużywam
![]()
17kg to bardzo dużo udało Ci się zrzucićDziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, że możecie jeść! Ja mam apetyt ogromny a muszę się pilnowaćPrzed ciążą schudłam 17 kg ale i tak ważę 9 kg za dużo i się muszę pilnować. Lekarz tez każe się pilnować, także niestety nie poużywam
![]()
Z mięsem i kaszą gryczaną i oczywiście ruskieA z cxym robilas pierogi?
![]()
![]()
Mmmmmm.....i znowu głodna się, cholera, zrobilam. A zęby już umyteZ mięsem i kaszą gryczaną i oczywiście ruskie
Umyjesz jeszcze razMmmmmm.....i znowu głodna się, cholera, zrobilam. A zęby już umyte
![]()
![]()
I ręczny i śpiewanie też może być mile dla nas ☺Hahaha [emoji23][emoji23] no co zrobić trzeba jakoś dogodzić ukochanemu kiedy nie możemy [emoji23]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom