• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Taki maluszek na piersi robi często kupki. Ja musiałam na początku po każdym karmieniu nawet w nocy.

p19u9n73qmdi42sb.png
Czyli na początek w dużą ilość najmniejszych pampersów się zaopatrzyć? Czy lepiej na bieżąco kupować?

Hmmm, co by napisać. Jestem już mamą czterolatka i dwu i pół łatki. To moja trzecia ciąża. Druga leżąca że szwem i pessarium. Chociaż w tej i tak troszkę mogę się poruszać. Czekam na córeczkę i odliczam wolno płynące dni. :)
Super [emoji14] gratulacje [emoji6] na kiedy masz termin? ? [emoji14]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli na początek w dużą ilość najmniejszych pampersów się zaopatrzyć? Czy lepiej na bieżąco kupować?
Mysle ze na pocztek tak do 5 paczek najmniekszych. Później mozna na bierzaco i bedziesz wiedziala czy wieksze.
Hmmm, co by napisać. Jestem już mamą czterolatka i dwu i pół łatki. To moja trzecia ciąża. Druga leżąca że szwem i pessarium. Chociaż w tej i tak troszkę mogę się poruszać. Czekam na córeczkę i odliczam wolno płynące dni. :)
Wspolczuje lezenia. U nas na forum duzo mam wojowniczek z roznymi sytuacjami. Fajnie ze 3 maluszek w drodze u mnie 4 i tez latwej ciazy nie mam z tym ze z szyjka ok. I gratuluje coreczki. Ktory to tydz i czy imie juz wybrane?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry