Margana
Fanka BB :)
Huggiesy sa strasznie sztywne.Ja używałam dady, ale dopiero po jakimś pół roku. Były super. Najgorsze są huggiesy. Dostałam od kogoś i u nas każdy jeden przeciekał
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Huggiesy sa strasznie sztywne.Ja używałam dady, ale dopiero po jakimś pół roku. Były super. Najgorsze są huggiesy. Dostałam od kogoś i u nas każdy jeden przeciekał
![]()
No właśnie tak myślałam czy ma sens kupowanie paru paczekNie kupuj wiecej, bo nie wiadomo jak skura dziecka zareaguje.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Wlasnie, a potem bede stękać pewnieZnów zaczynasz wyprawy[emoji16]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj[emoji3] Napisz cos wiecej o sobie. Ktora to ciaxa, na kiefy termin? Skad jestes?Cześć dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu i chyba czas się uaktywnić., jeśli pozwólcie![]()
Hahaha później byś czuła się też jak po samolociku i wielkie sprzątanie i mycie by bylo[emoji23]O fuuu, tego bym nie zniosla[emoji33]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja leżę i stekam wiecznie także bez różnicy w sumie [emoji2]Wlasnie, a potem bede stękać pewnie
Oj to bedziesz miala fajna gromadke i mnustwo roboty z takimi maluchami[emoji6]Hmmm, co by napisać. Jestem już mamą czterolatka i dwu i pół łatki. To moja trzecia ciąża. Druga leżąca że szwem i pessarium. Chociaż w tej i tak troszkę mogę się poruszać. Czekam na córeczkę i odliczam wolno płynące dni.![]()
Hahaha dobre [emoji23]Dzisiejszy zakup![]()
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj[emoji3] Napisz cos wiecej o sobie. Ktora to ciaxa, na kiefy termin? Skad jestes?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017