Margana
Fanka BB :)
Huggiesy sa strasznie sztywne.Ja używałam dady, ale dopiero po jakimś pół roku. Były super. Najgorsze są huggiesy. Dostałam od kogoś i u nas każdy jeden przeciekał
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Huggiesy sa strasznie sztywne.Ja używałam dady, ale dopiero po jakimś pół roku. Były super. Najgorsze są huggiesy. Dostałam od kogoś i u nas każdy jeden przeciekał
![]()
No właśnie tak myślałam czy ma sens kupowanie paru paczekNie kupuj wiecej, bo nie wiadomo jak skura dziecka zareaguje.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Wlasnie, a potem bede stękać pewnieZnów zaczynasz wyprawy[emoji16]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj[emoji3] Napisz cos wiecej o sobie. Ktora to ciaxa, na kiefy termin? Skad jestes?Cześć dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu i chyba czas się uaktywnić., jeśli pozwólcie![]()
Hahaha później byś czuła się też jak po samolociku i wielkie sprzątanie i mycie by bylo[emoji23]O fuuu, tego bym nie zniosla[emoji33]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja leżę i stekam wiecznie także bez różnicy w sumie [emoji2]Wlasnie, a potem bede stękać pewnie
Oj to bedziesz miala fajna gromadke i mnustwo roboty z takimi maluchami[emoji6]Hmmm, co by napisać. Jestem już mamą czterolatka i dwu i pół łatki. To moja trzecia ciąża. Druga leżąca że szwem i pessarium. Chociaż w tej i tak troszkę mogę się poruszać. Czekam na córeczkę i odliczam wolno płynące dni.![]()
Hahaha dobre [emoji23]Dzisiejszy zakup![]()
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj[emoji3] Napisz cos wiecej o sobie. Ktora to ciaxa, na kiefy termin? Skad jestes?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017