Wiolka1980
Fanka BB :)
Ja nie mam prawie wcale apetytuMmmmmm.....i znowu głodna się, cholera, zrobilam. A zęby już umyte
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie mam prawie wcale apetytuMmmmmm.....i znowu głodna się, cholera, zrobilam. A zęby już umyte
![]()
![]()
Bardzo dobre podejście! [emoji4]Nie zamierzam sie przejmowac kilogramami w tej ciazy. Jak bedzie mi przeszkadzac to schudne po porodzie. Na pewno duzo mi dojdzie kg, bo od stycznia zero aktywnosci. Takze cos za cos byle dziecko bylo bezpieczne.
Mi lekarz przesunal wizyte na sobote, a miala byc dzisiaj. Takze jeszcze troche cierpliwosci![]()
Ja pamiętam ile potu i łez przy tym wylałam i nie chcę tego zaprzepaszczać. Mam nadzieję przytyć w ciaży max 9kg. Zobaczymy jak wyjdzie17kg to bardzo dużo udało Ci się zrzucićbrawo!
Ja mam z tym dobrze że mogę jeść i jeść i jeść i na razie źle to na mnie nie wpływa...chyba geny....ale też się to pewnie kiedyś skończy [emoji6]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mogę Ci połowę oddac. W pierwszej ciąży identycznie jadlam z malymi przerwami.Ja nie mam prawie wcale apetytu
Ja w pierwszej przytulam 15....ale zaraz to jakoś samoistnie zeszlo a szykowakam się na ćwiczenia po ciąży [emoji6]Ja pamiętam ile potu i łez przy tym wylałam i nie chcę tego zaprzepaszczać. Mam nadzieję przytyć w ciaży max 9kg. Zobaczymy jak wyjdzie![]()
Oczywiscie [emoji4] jak najbardziej [emoji4][emoji4]I ręczny i śpiewanie też może być mile dla nas [emoji5]
Dzień dobry wszystkim ☺Elodia pewnie się szykuje . Ja dziś też od rana na nogach . Muszę jechać z najmłodszym do ortodontyWitam weekendowoDziś Elodia Twój wielki dzień
Jak samopoczucie? Spałaś coś w nocy?