Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Straszne bo pewnie jakbyś coś powiedziała to by się obrazili co ? Niewiem co z niektórymi ludźmi nie tak :/Nie oni tak maja poprostu:/
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Straszne bo pewnie jakbyś coś powiedziała to by się obrazili co ? Niewiem co z niektórymi ludźmi nie tak :/Nie oni tak maja poprostu:/
Ja mam większą masę od Ciebie ale też łożysko z przodu i już kilka razy jak się przekręcił główką w dół to dużo mniej i słabiej go czułam. Teraz trochę pokopał to jestem spokojna ale czuję, że bije głównie w łożysko bo są przytłumione te ruchy.Ooooo Marta! Pisałaś że Twój syn coś mniej sie rusza. To ja tak miałam ostatnich parę dni, wczoraj już byłam bliska wyjazdu do szpitala ale mnie skopał delikatnie na wieczór, a dziś szaleje tak że przez ubranie widać. Takie najwidoczniej dni teraz nastałyJa się zastanawiam czy to nie przez moją masę go tak słabiej czuję i zamawiam detektor tętna, bo osiwieje jesli kiedyś znowu bedzie cały dzień spał w najlepsze jak wczoraj.
No dokladnie, a ja potem ciagle wnerwach:/Straszne bo pewnie jakbyś coś powiedziała to by się obrazili co ? Niewiem co z niektórymi ludźmi nie tak :/
No właśnie gdzie można by tego uniknac ,:/ zupełnie niepotrzebnie , ale malo ludzi myśli o innych :/ każdy dba tylko o własny tyłek wrrr jak ja niecierpie czegoś takiegoNo dokladnie, a ja potem ciagle wnerwach:/
Oj nie wiem czy masz większą masę. Ja zaczynałam z nadwagą i teraz wyglądam jak ludzik michelin w ciaży...Ja tez mam łozysko na przedniej ścianie.Ja mam większą masę od Ciebie ale też łożysko z przodu i już kilka razy jak się przekręcił główką w dół to dużo mniej i słabiej go czułam. Teraz trochę pokopał to jestem spokojna ale czuję, że bije głównie w łożysko bo są przytłumione te ruchy.
Ja w takim razie detektora nie kupuję bo przecież jak Ty znajdziesz tętno to i ja bym znalazła [emoji2][emoji2]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Ta zabawa jest chora ale też w niej uczestniczę [emoji2][emoji2] ostatnio miałam taki dzień że cały czas było mokro. Oczywiście byłam pewna że to wody ale na drugi dzień już normalnie. Normalnie to znaczy mokro ale mniej. Ja bez wkładki się nie ruszam. A po jakimś ruchu czyli spacer albo ogarniecie domu od razu żółte upławy. Ale skoro mam tak od początku ciąży to chyba faktycznie taki mój urok i do lipca się tego nie pozbędę [emoji4]@taycia to zapewne był jakiś stary ususzony skrzep. Ja tak miałam parę razy przed ciążą. A co do mojej cipki to jest mega napuchnieta i taka rozpulchniona. Ł mówi, że zrobiłam się mega ciasna. AAAA i dołączyłam do zabawy pod tytułem "Masz mokro? Powąchaj majtki" i takie jak sie uprę to słodkie tam wyczuje jak większość z Was![]()
Ja tez ale juz nic nie zrobię niestety:/No właśnie gdzie można by tego uniknac ,:/ zupełnie niepotrzebnie , ale malo ludzi myśli o innych :/ każdy dba tylko o własny tyłek wrrr jak ja niecierpie czegoś takiego
Czyli wszystkie mamy podobnieTa zabawa jest chora ale też w niej uczestniczę [emoji2][emoji2] ostatnio miałam taki dzień że cały czas było mokro. Oczywiście byłam pewna że to wody ale na drugi dzień już normalnie. Normalnie to znaczy mokro ale mniej. Ja bez wkładki się nie ruszam. A po jakimś ruchu czyli spacer albo ogarniecie domu od razu żółte upławy. Ale skoro mam tak od początku ciąży to chyba faktycznie taki mój urok i do lipca się tego nie pozbędę [emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
No to prawda, najgorsze to czekanie od wizyty do wizyty, zwlaszcza jak cos nas niepokoi. Ale musimy dac rade. Juz zostalo mniej niz wiecej[emoji6]No nie wiem właśnie od popołudnia jakoś mi tak znów dziwnie ale pozbieram się szybko musi być dobrze [emoji123] szkoda że tak samemu człowiek nieumie się zbadać [emoji23] [emoji16]