olaaa7
Fanka BB :)
My dopiero 26go buuZobaczymy w czwartek co ten mój akrobata tam wyprawia[emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My dopiero 26go buuZobaczymy w czwartek co ten mój akrobata tam wyprawia[emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
My dopiero 26go buu
@JustMe55 masz rację genów nie oszukam. Trza będzie spacyfikowac malca po porodzie i przerobić na swoje. Na szczęście mam coś czego brakuje tatusiowie... Cycki[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
To idziemy razemMy też wizytujemy 26.04![]()
Ja mam jedną paczkę z Rossmana ale nie pamiętam jakie bo dostałam i wyciągnęłam z opakowania. Kupię jeszcze jedną paczkę z lidla i biedronki, a potem zobaczymy, które się najlepiej sprawdząjak planujecie zakup pampersów i chusteczek nawilżanych? Po parę z różnych firm, czy jak to ogarniacie
ja będę prać w maju kiedyś jak szafę będę mieć![]()
Ja 25My też wizytujemy 26.04![]()
Z jednej strony trochę zazdroszczę odwiedzin, a z drugiej wiem, jak to męczy [emoji15]A my jesteśmy w domu ale goraco. A za nami już goscie. Jestem wykończona juz
Dobrze, że się udało [emoji106]Wtedy nie miałam szyjki i pęcherz wpuklał się do pochwy. Wszyscy zakładali że zaraz urodze. Przyszedł młody lekarz i podjął decyzję o próbie założenia szwu. Miałam jednak nastawić się na najgorsze. Zabieg jednak się jakimś cudem udało i wylezalam płaciłem do 34 tc.