• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czy wam suwaczek też się nie przesunol???

uwo9yx8dax5wct20.png
Mnie działa normalnie ale ja tylko na kompie siedzę w sumie :)

Tak sobie teraz liczyłam tygodnie ciąży i w Boże Narodzenie stuknie nam równiutko 12 tydzień :)

reklama
Ciekawa jestem czy mnie dziś zawołają do dyrektora czy nie ma co liczyć na to dzisiaj. Ale tyle dobrze, że włączył mi się luz i jakoś się tym nie stresuje :)

Widzę, że następna wizyta wypadnie mi po świętach, bo normalnie to wypada 26 grudnia no ale z racji świąt to chyba dopiero 28 grudnia więc będzie dłużej niż 3 tygodnie, o ile lekarz nie zrobi sobie długiego weekendu świąteczno noworocznego :) A jak to było z tymi prenatalnymi? Między jakimi tygodniami się je wykonuje?

reklama
Widzę, że następna wizyta wypadnie mi po świętach, bo normalnie to wypada 26 grudnia no ale z racji świąt to chyba dopiero 28 grudnia więc będzie dłużej niż 3 tygodnie, o ile lekarz nie zrobi sobie długiego weekendu świąteczno noworocznego :) A jak to było z tymi prenatalnymi? Między jakimi tygodniami się je wykonuje?
Miedzy 11 a 13+6

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry