olaaa7
Fanka BB :)
Mnie działa normalnie ale ja tylko na kompie siedzę w sumieCzy wam suwaczek też się nie przesunol???
![]()
Tak sobie teraz liczyłam tygodnie ciąży i w Boże Narodzenie stuknie nam równiutko 12 tydzień
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie działa normalnie ale ja tylko na kompie siedzę w sumieCzy wam suwaczek też się nie przesunol???
![]()
Zleci szybko. No cholera nie rpzesuwa mi sie i nie wiem od czego to zalezy.Czy wam suwaczek też się nie przesunol???
![]()
Dziwna sprawa z tymi suwaczkami. A wklejacie sobie ten link o nazwie BBCode (ten pierwszy taki najkrótszy)?Zleci szybko. No cholera nie rpzesuwa mi sie i nie wiem od czego to zalezy.
![]()
![]()
Ten z mloda tez mi sie nie przesunal na dzisiaj jeszcze. To moze o jednej porze sie przesuną cholera wie.Dziwna sprawa z tymi suwaczkami. A wklejacie sobie ten link o nazwie BBCode?
Tej to moze nam w aplikacji się nie przesuwa a. W przeglądarce mormalnie dzialaMnie działa normalnie ale ja tylko na kompie siedzę w sumie
Tak sobie teraz liczyłam tygodnie ciąży i w Boże Narodzenie stuknie nam równiutko 12 tydzień![]()
No tak ten pierwszy. Isuwaczek z wiekeim Laury tez ten pierwszy kod wklejam ale ten to normalnie mi się przesuwa w aplikacji do przoduDziwna sprawa z tymi suwaczkami. A wklejacie sobie ten link o nazwie BBCode (ten pierwszy taki najkrótszy)?
Miedzy 11 a 13+6Widzę, że następna wizyta wypadnie mi po świętach, bo normalnie to wypada 26 grudnia no ale z racji świąt to chyba dopiero 28 grudnia więc będzie dłużej niż 3 tygodnie, o ile lekarz nie zrobi sobie długiego weekendu świąteczno noworocznegoA jak to było z tymi prenatalnymi? Między jakimi tygodniami się je wykonuje?