kinga30
Fanka BB :)
Niemki to chyba mają większą hahahahaNo na tym niby też pisały te Niemki że normalnie ale chyba mamy inna rozmiarowke[emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niemki to chyba mają większą hahahahaNo na tym niby też pisały te Niemki że normalnie ale chyba mamy inna rozmiarowke[emoji23]
Jest tak...duza hipotrofia mam skończony 27tc dziecko ma brzuch na 24..zle przepływy pepowinowe. Waga 860g jest na 3 centylu
No trochę ulgi ale calkowicie odetchne jutroKurde to suuuper że zeszła ta wysypkaaa
Oby nie Jolciu [emoji20]@oliwka_11 teraz dla Nas cieżarnych z problemami z cisnieneim chyba kiepski czas bo i u mnie wariuje. Pojutrze zapada decyzja czy mnie kłasć na patologię, bo znowu zaczęło wariować
Całkiem nie dawno tyle konczylasO ja kiedy to byłochciałabym znów 22 lata
![]()
Koszule nocne , ogrodniczki bluzki z długim i krótkim rekawkiem ,małemu też jakieś tam coś i niewiem [emoji1]A w hm co zamówiłaś. ?![]()
Ja tez dzisiaj nie jestem na bieżąco, nie moge nadazyc dzisiajDziewczyny nawet nie staram sie nadrobic dzisiejszego dniamyslalam, ze bede Was czytac jak sie ułożyłam na slonku, ale tak mi w ekran jarzylo, ze nie było szans
![]()
Zawsze możesz odesłać i zamówić na nowo[emoji16]Kurcze, ja robilam duze zakupy dzieciakom juz na latow czwartek za prawie 500 zl, jak bym wiedziała to bym poczekala na ten rabat ;/