Margana
Fanka BB :)
Jola przyznaj sie, bylo Ci wszystko jedno na co. Po prostu czulas, ze to jeden z niewielu[emoji23]To Ł sie ze mnie śmieje i twierdzi, że wyrwał mnie na tatrę mocną![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jola przyznaj sie, bylo Ci wszystko jedno na co. Po prostu czulas, ze to jeden z niewielu[emoji23]To Ł sie ze mnie śmieje i twierdzi, że wyrwał mnie na tatrę mocną![]()
No masakra jak już się przelamalam to tu taka "niespodzianka"[emoji23] no ale to nic odesle bo co zrobie . Ja w Polsce kiedyś jeszcze to zamowilam sobie zimową kurtkę na allegro na zdjęciu boska a przyszła i ja ubrałam to mój płakał za śmiechu zresztą do dziś często wspominamy ten zakup[emoji1] niestety takie ryzyko nigdy niewiadomo na co się trafi[emoji16]Kurcze....szkoda bo czlowiek sie napali czela a tu dupa ! Dlatego ja nie czesto kupuje z netu. Ost zamowilam kurtke dla D . niby xxxl mowie fajnie bedzie na bluze. Przychodzi i co zamala o dobre 2 rozmiary!
Hahaha[emoji23]Ja mojemu Łukaszowi postawiłam 50tke na dyskotece bez żadnej zapitki[emoji23] ja wypiłam a on stał i patrzył i biedny tez musiał wypić [emoji23] wyszłam na jakiegoś alkoholika wtedy
Hahahaha zapamięta na długo na pewno ten remont [emoji23] wyspi się to jutro ruszy z reszta[emoji16]Nie gadaj jak mu powirdzialm to co jutro salon to mi odp ze on już skończył remont [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mam nadzieje ze żartował
No w sumie było mi wszystko jedno co, bo czułam że jak nie wypije choć jednego piwa wiecej to nie dam rady udawać że jestem madraJola przyznaj sie, bylo Ci wszystko jedno na co. Po prostu czulas, ze to jeden z niewielu[emoji23]
Bedzie dobrze. Wiedza co robia. Ale czasmi jest tak ze maluszek lepiej czuje sie poza brzuszkiem. Oczywiscie wpierw leczenie itd wspomaganie rozwoju,sterydy. Dobrze ze dali zastrzyki bo powinny pomoc w przeplywach. Takze wiadomo ze stres i nerwy,obawa co dalej. Na ten momemt mozesz jedynie wypelnic zalecenia lekarzy. Ale wierze ze bedzie ok.Polowkowego nie miałam bo stwierdził że nic nie widzi..
.
[emoji23][emoji23][emoji23]No w sumie było mi wszystko jedno co, bo czułam że jak nie wypije choć jednego piwa wiecej to nie dam rady udawać że jestem madraI w sumie pomyślalam "a ch*j tam, może nie zauważy że jestem po*ebana"
![]()
Mistrz [emoji23]No w sumie było mi wszystko jedno co, bo czułam że jak nie wypije choć jednego piwa wiecej to nie dam rady udawać że jestem madraI w sumie pomyślalam "a ch*j tam, może nie zauważy że jestem po*ebana"
![]()
Dzięki Bogu że to teraz wyszło i można działać. Będzie oki[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Polowkowego nie miałam bo stwierdził że nic nie widzi..
.