Booooszzzz jaka produkcja!
WItam się. Nic mi się nie chce... no nic. Najchętniej walnęłabym się na jakiś leżak

A w sumie mam trochę rzeczy do ogarnięcia- majówka, baby shower, urodziny młodego...
Przynajmniej majtek wąchac nie musisz
Dziękuję Kochana, to prawda..! Nawet prać nie muszę, jakbym się uparła
Jak miss mokrego podkoszulka... sutki na bank ściągały radio wolna europa
@SzczęśliwaCiężarna, kciuki za mieszkanie! Nie ma to jak mieszkać samemu..
@malina_11, kciuki za egzamin..! Ja zdałam za 3 razem a uwielbiam jeździć, jeżdżę już mega długo i dobrze (serio, nawet orientację mam mega, nie jak przysłowiowa baba

) wiec jakby Ci nie poszło to nic się nie martw!
@Wronka199, kciuki za rozprawę.
Ja niespie już od paru dobrych godz tak mnie boli kość ogonowa aaaaaa[emoji58] [emoji58] [emoji58]
Kurcze :/ współczuję... a poza tym?
@Nowaja16, super że dobre wieści po wizycie..!
Ale nawet po kosztach może naprawdę wyjść taniej niż samodzielnie... Jak poszukasz, i powiesz, że tylko na cywilny, a nie jest sezon, to myślę, że za 50-75zł kogoś znajdziesz...
Tusz do rzęs, który od razu nie spłynie, podkład, róż i cień na 100% będą kosztowały więcej....
Ja też popieram... Makijaż naprawdę dużo daje w tym wyjątkowym dniu..
To ja ost mialam sen ze sie masturbuje...... uwaga-szczoteczka elektryczna do zebow!....i rano kminilam czy to sen czy jawa byla
Ulaalala... na to jeszcze nie wpadłam...
Zobacz załącznik 845353 ja też polecam

byłam na makijażu gdy szłam na wesele do Kuby kuzynki i byłam zadowolona baardzo... Rzeski doklejaja...brwi reguluja... Makijaż się trzyma cala noc i nic nie spływa

no i na zdjęciach super wygląda
Śliczny makijaż..!
No tyle, że u nas będzie mała garstka osób i to najbliższych i tak na prawdę nie ma się przed kim wypicować [emoji16] Na tą chwilę ma być tylko 13 osób a max 16.
Eeeej! To jeden z Twoich najważniejszych dni w życiu..! Masz piękną suknię, wszystko musi być super...!!!
@Natalieworld, to chyba spam? Konto założone dzisiaj... i ze zwrotami w H&M bzdura...