reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja 30 czerwca 2009 i też zawsze na każdym meeega stres, a na tym też się denerwowałam wtedy ale nie aż tak. Przed zmieniłam nauczyciela i był tak fajny facet miałam z nim kilka jazd przed egzaminem ale naprawdę potrafił uspokoić i dawał taka wiarę, że musisz zdac bo umiesz jezdzic
Ja zdałam za pierwszym, ale to był lipiec 2000, jeszcze nie było testów komputerowych itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Booooszzzz jaka produkcja!

WItam się. Nic mi się nie chce... no nic. Najchętniej walnęłabym się na jakiś leżak :) A w sumie mam trochę rzeczy do ogarnięcia- majówka, baby shower, urodziny młodego...

Przynajmniej majtek wąchac nie musisz :D

Dziękuję Kochana, to prawda..! Nawet prać nie muszę, jakbym się uparła :D

Omg, musialo byc zimno.

Jak miss mokrego podkoszulka... sutki na bank ściągały radio wolna europa ;)

@SzczęśliwaCiężarna, kciuki za mieszkanie! Nie ma to jak mieszkać samemu.. :tak:
@malina_11, kciuki za egzamin..! Ja zdałam za 3 razem a uwielbiam jeździć, jeżdżę już mega długo i dobrze (serio, nawet orientację mam mega, nie jak przysłowiowa baba :D) wiec jakby Ci nie poszło to nic się nie martw!
@Wronka199, kciuki za rozprawę.

Ja niespie już od paru dobrych godz tak mnie boli kość ogonowa aaaaaa[emoji58] [emoji58] [emoji58]

Kurcze :/ współczuję... a poza tym?

@Nowaja16, super że dobre wieści po wizycie..!

Ale nawet po kosztach może naprawdę wyjść taniej niż samodzielnie... Jak poszukasz, i powiesz, że tylko na cywilny, a nie jest sezon, to myślę, że za 50-75zł kogoś znajdziesz...
Tusz do rzęs, który od razu nie spłynie, podkład, róż i cień na 100% będą kosztowały więcej....

Ja też popieram... Makijaż naprawdę dużo daje w tym wyjątkowym dniu..

To ja ost mialam sen ze sie masturbuje...... uwaga-szczoteczka elektryczna do zebow!....i rano kminilam czy to sen czy jawa byla

Ulaalala... na to jeszcze nie wpadłam... :D

Zobacz załącznik 845353 ja też polecam :) byłam na makijażu gdy szłam na wesele do Kuby kuzynki i byłam zadowolona baardzo... Rzeski doklejaja...brwi reguluja... Makijaż się trzyma cala noc i nic nie spływa :) no i na zdjęciach super wygląda

Śliczny makijaż..!

No tyle, że u nas będzie mała garstka osób i to najbliższych i tak na prawdę nie ma się przed kim wypicować [emoji16] Na tą chwilę ma być tylko 13 osób a max 16.

Eeeej! To jeden z Twoich najważniejszych dni w życiu..! Masz piękną suknię, wszystko musi być super...!!!

@Natalieworld, to chyba spam? Konto założone dzisiaj... i ze zwrotami w H&M bzdura...

Witajcie dziewczyny :* nie odzywalam się bo byłam w domu 23.30 a cała drogę mój telefon robił za nawigację :) no więc z serduszkiem wszystko okej mała nie podziedsiczyla po mnie wady na szczęście. Pani doktor powiedziała ze pięknie rośnie bo juz ma 900 gram czyli przybrała ponad 100 gram w tydzień prawidłowo jest ciągle o tydzien mniejsza ale to już od polowkowego najważniejsze że się to nie zwiększa ale co tu wymagać od dziecka jak ma mamę 155 wzrostu i przed ciążą nigdy nie przekroczyła 45 kg tatusia co prawda wyższego ale ważącego 59 kg czyli szczypiorek xd także myślę że na jakiś tydzień jestem spokojna
Super, że wszystko dobrze [emoji106] [emoji16]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tak wlasnie tak[emoji5] a My mieliśmy mieć 12 lutego przez moje trudnosci ciążowe była zmiana na 10[emoji5] 29 kwietnia też dobrze mi się kojarzy bo to urodzinki mojego synka tylko 2015[emoji5]
Wszystkiego najlepszego rocznicowo [emoji106]
I kolejnych kilkudziesięciu lat razem [emoji106][emoji106][emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Sliczna tapeta gdzie kupowałaś bedzie na tej scianie stało łóżeczko ? Ja koncze za 10minut ta ochydna glukoze.wczoraj zavzelam 28 tydzien w poniedzialek wizyta a koncem miesiaca 3 prenatalne milego dnia

Castorama

Ja umylam pokoik odkładałam w szafie ułożyłam łóżko i padam położyłam się nie mam siły [emoji849][emoji20]

Poleze pół godz i idę znów trochę posprzątać jprdl wiecie ile tego jest maskara ...

Do góry