• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dasz radę. Zdolna kobita jesteś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Dobrze, że na l4 jestem bo inaczej bym pracowała w wigilie i 1 dzień świąt 10-18 a mój mąż pracuje w 1 dzien świąt 6-14:30 , także byśmy się trochę mijali.

ja po potwierdzeniu też będę chciała powiedzieć ;) nawet sobie czasami układam plan jak by to powiedzieć :p chociaż u

ja dopiero powiem po potwierdzeniu czyli 1.12 ;) denerwuje sie strasznie czy wszystko jest w porządku z fasolka ;) ale musi być, nie ma innej opcji :) na początku myślałam że powiemy im na święta ot taki prezent ale za długo trzeba by było czekać ;) a już pytania czemu kawy nie pijesz i tak wymyślam codziennie coś;) a wy pijecie kawę w ciąży bo ja bym chciała chociaż wypijać jedną słabą, ale mój ginekolog twierdzi, że najlepiej odstawić wszystkie używki itp ;) to była moja jedna, ale coz jak będę musiała sie rozstać z kawa na te kilka miesięcy to jakoś wytrzymam :)
Ja też kawę odstawiłam ale jakoś mnie nie ciągnie ☺

reklama
Hm zależy od sprzętu choć coś na pewno zobaczysz:) jak jeszcze nie dzieciątko to pęcherzyk na pewno :) wszystko zależy kiedy owu dokladnie była i jaki duży dzidziuś jest ;)
Owu mialam moedzy 12 a 15dc. Mam wrazenie ze dzien przed samą grypką. Bo gdyby mi się przesunelo po grypce to w 28 dc bym pozytywu nie widziala calkiem wyraźnego. A czytam po forach i dziewczyny niektóre widzialy serduszko już jak byly w 5+4 nawet.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry