reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dasz radę. Zdolna kobita jesteś.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Dobrze, że na l4 jestem bo inaczej bym pracowała w wigilie i 1 dzień świąt 10-18 a mój mąż pracuje w 1 dzien świąt 6-14:30 , także byśmy się trochę mijali.

ja po potwierdzeniu też będę chciała powiedzieć ;) nawet sobie czasami układam plan jak by to powiedzieć :p chociaż u

ja dopiero powiem po potwierdzeniu czyli 1.12 ;) denerwuje sie strasznie czy wszystko jest w porządku z fasolka ;) ale musi być, nie ma innej opcji :) na początku myślałam że powiemy im na święta ot taki prezent ale za długo trzeba by było czekać ;) a już pytania czemu kawy nie pijesz i tak wymyślam codziennie coś;) a wy pijecie kawę w ciąży bo ja bym chciała chociaż wypijać jedną słabą, ale mój ginekolog twierdzi, że najlepiej odstawić wszystkie używki itp ;) to była moja jedna, ale coz jak będę musiała sie rozstać z kawa na te kilka miesięcy to jakoś wytrzymam :)
Ja też kawę odstawiłam ale jakoś mnie nie ciągnie ☺

reklama
Hm zależy od sprzętu choć coś na pewno zobaczysz:) jak jeszcze nie dzieciątko to pęcherzyk na pewno :) wszystko zależy kiedy owu dokladnie była i jaki duży dzidziuś jest ;)
Owu mialam moedzy 12 a 15dc. Mam wrazenie ze dzien przed samą grypką. Bo gdyby mi się przesunelo po grypce to w 28 dc bym pozytywu nie widziala calkiem wyraźnego. A czytam po forach i dziewczyny niektóre widzialy serduszko już jak byly w 5+4 nawet.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry