matyjka13
Zaangażowana w BB
Szczerze już się nie mogę doczekać tych objawówSpokojnie podobno największe objawy zaczynają się od 7 tyg,[emoji2]
życie cudem jest[emoji1]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szczerze już się nie mogę doczekać tych objawówSpokojnie podobno największe objawy zaczynają się od 7 tyg,[emoji2]
życie cudem jest[emoji1]
Ja idę 10 listopada to będzie 7tydzien z kawałkiem. Też proponuję iść w 7Jak sądzicie między którym tygodniem najlepiej zrobić pierwsze usg? Mi lekarz kazał przyjść między 7 a 8 tygodniem nie wiem jak ja wytrzymam do tego czasu :/
Ja w sierpniu miałam puste jajo i teraz się strasznie martwię. Mam nadzieję że u Ciebie będzie wszystko ok. A który masz tydzień?U mnie ból piersi, czasem mdłości i zmęczenie. Wizytę mam już w poniedziałek ponieważ to moja 5 ciąża a porodów za mną tylko 1. Były poronienia, pozamaciczna.
Kurcze ja to chyba nie umiem wyliczyc! Wg Om mam 5t1d wg owulacji 2t5d nie ogarniam. Dość duża różnica mi wychodzi. Termin mam na 1.07 Om 21.09 a cykle 31dniWg OM 5 tv a dokładnie 4+4