zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Narazue do 19 grudnia raz w tygodniu teraz wizyta w środę prawdopodobnie tak będzie przez 3 miesiąceWiesz już jak często będziesz miała wizyty?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Narazue do 19 grudnia raz w tygodniu teraz wizyta w środę prawdopodobnie tak będzie przez 3 miesiąceWiesz już jak często będziesz miała wizyty?
Nie wiadomo. Chyba poprostu mam skłonności do krwiaków, każda moja ciąża z krwiakamiMój to pewnie minie dopiero po badaniach prenatalnych.
Oby jak najszybciej się opróżnił. A wiadomo skąd on się wziął?
A chodzisz z NFZ czy prywatnie?Narazue do 19 grudnia raz w tygodniu teraz wizyta w środę prawdopodobnie tak będzie przez 3 miesiące
![]()
W sumie to tyle dobrze, że to taka skłonność i wiesz, że mimo to możesz urodzić zdrowe dzieckoNie wiadomo. Chyba poprostu mam skłonności do krwiaków, każda moja ciąża z krwiakami
Za dwa tygodnie, narazie miałam jedną, a potem w szpitalu.A koedy masz wizyte i ktora to wizyta bedzie?
![]()
![]()
Czyli 8.12....dobra wpiszę do listy z wizytami :-)Za dwa tygodnie, narazie miałam jedną, a potem w szpitalu.
Moje to trudno stwierdzić czy ciężkie bo mam małeObrócilam się teraz na bok i aż sykłam....ja pierniczę ale mnie cyce zabolaly, takie ciężkie i bolesne się dzisiaj zrobily tak jakby dzidzia chciala dac znak zebym sie nie martwila
![]()
![]()
Wizyty prywatnie co tydzień to byłaby masakra.Na nfz
![]()