Elodia
Fanka BB :)
Inaczej umiesz okazywać emocje.Wdech i wydech będzie dobrze i zobaczysz, że będziesz skakać z radości![]()
Ja jestem chyba dziwna, bo widząc dzidzię na usg i słysząc serduszko nawet łzy nie uroniłam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Inaczej umiesz okazywać emocje.Wdech i wydech będzie dobrze i zobaczysz, że będziesz skakać z radości![]()
Ja jestem chyba dziwna, bo widząc dzidzię na usg i słysząc serduszko nawet łzy nie uroniłam.
Ja mam wizytę 7+3 to już am nadzieję zobaczyć serduchoU mnie w 7+1 też było widać pęcherzyk, ciałko żółte i dzidziusia z pięknie bijącym serduszkiem [emoji7]
ja owulacje miałam w 14 dniu cykluGłównie od tego kiedy była owulacja. Bo jak np jedna owulacje miala bardzo wczesnie np w 10dc to w 5+3 nawet może zobaczyć serducho a jak jakas ma owulacje w 22 dc bo i takie przypadki sie zdarzają to serducha w 6+3 może jeszcze nie byc widac
![]()
![]()
Będzie dobrze zobaczysz serduszko [emoji3]Za godzinę z domu wychodzę boże ale nerwy :-/
![]()
![]()
Noooo to może w 5+5 zobaczysz malusienkie serduszko. Ja mialam owu podobnie jak Ty tak że zobaczymy za dwie godziny co usg pokażeja owulacje miałam w 14 dniu cyklucykle mam zazwyczaj równe 28 dniowe
![]()
Ale ja właśnie jestem fest wrażliwa, potrafię się poryczeć na reklamie albo filmie a w takiej sytuacji zero emocji. Cieszyłam się ale nawet oczy mi się nie zaszkliły. Zwalam to ciągle na to, że jeszcze to wszystko do mnie nie dociera.Inaczej umiesz okazywać emocje.
![]()
![]()
Nie sądzilam że tak się będę tym denerwować. Ale silny ból cyców mnie troche spokaja. Gdyby bylo cos nie tak to chyba by juz plamienie bylo albo objawy by mi calkiem ustąpilyBędzie dobrze zobaczysz serduszko [emoji3]
![]()
Na pewno jest okNie sądzilam że tak się będę tym denerwować. Ale silny ból cyców mnie troche spokaja. Gdyby bylo cos nie tak to chyba by juz plamienie bylo albo objawy by mi calkiem ustąpily
![]()
![]()
Zobaczysz piękną dzidzię z tykającym serduszkiem na USG, mówię Ci!Nie sądzilam że tak się będę tym denerwować. Ale silny ból cyców mnie troche spokaja. Gdyby bylo cos nie tak to chyba by juz plamienie bylo albo objawy by mi calkiem ustąpily
![]()
![]()
Zobaczymy. Tymczasem ide ogarnąć podwozie przed wizytą. Odezwę się jak już po wizycie będę. Trzymajcie się dziewczyny!Zobaczysz piękną dzidzię z tykającym serduszkiem na USG, mówię Ci!