kinga30
Fanka BB :)
Mnie też a tak mnie kłuło w pochwie że nie mogłam usiąść teraz wzielam nospe, magnez i trochę lepiejCos mnie od popoludnia brzuszek czesto boli i sie napina[emoji53] Mam nadzieje, ze przejdzie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie też a tak mnie kłuło w pochwie że nie mogłam usiąść teraz wzielam nospe, magnez i trochę lepiejCos mnie od popoludnia brzuszek czesto boli i sie napina[emoji53] Mam nadzieje, ze przejdzie.
Ja tez wzielam, czekam na dzialanie.Mnie też a tak mnie kłuło w pochwie że nie mogłam usiąść teraz wzielam nospe, magnez i trochę lepiej
Tak wczoraj to miałamDziewczyny,też macie czasem takie jazdy emocjonalne? Masakra,dzisiaj mi sie płakać chce przez cały dzień i nawet nie wiem o co![]()
Oby szybko nam przeszło. Zaraz jeszcze luteinę zaaplikujeJa tez wzielam, czekam na dzialanie.
No oby!Oby szybko nam przeszło. Zaraz jeszcze luteinę zaaplikuje
Ja też mam wszystkie wyniki dobre, ale myślałam , że mimo to witaminy należy braćHm nie wiem ja wogole nie biorę witamin bo wyniki mam spoko w normie jedynie magnez doraźnie
Wydaje mi się ze te witaminy są podobne w składzie dla ciężarnych

Ah...zapombialam Wam napisac, ze dostalismy zwrot z pita[emoji3] Zamowilam juz regal do mlodej pokoju, a w sobote jedziemy po biurko i krzeslo dla niej i polszafe dla Emilki[emoji3]
Ja też mam wszystkie wyniki dobre, ale myślałam , że mimo to witaminy należy brać![]()
Szkoda, ze nie mozna tego wydac na przyjembosci. No ale gdyby nie to to by mebli nie bylo.Fajnie taki zastrzyk gotówki