Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Hey no u mnie wkoncu ciut lepiej za to mam dzień na spanie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze nie wiem jak sie ogarnac. Tak mi sie rzygac chce, ze nie mam sily [emoji45]
Witaj w klubie u mnie podobnie dobre teraz ciut lepiej ale masakra byla ledwo się na nogach trzymałam.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ale szczesciara ja widziałam pecherzyk A w środku czarny punkt w którym będzie dzidziaJa 5+2 już miałam serduszko
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja też w 5 widziałam tylko pęcherzyk, 5+3 też był tylko pęcherzyk a w 5+5 pojawił się pęcherzyk żółtkowy z zarysem zarodkaAle szczesciara ja widziałam pecherzyk A w środku czarny punkt w którym będzie dzidzia
![]()
Ciekawe czy termin będzie na lipca czy sierpnia bo mi wychodzi na 30/31 lipca ale owu była przesunięta o 3/4 dni chyba będę musiała się zapisać do sierpniowek [emoji2]Ja też w 5 widziałam tylko pęcherzyk, 5+3 też był tylko pęcherzyk a w 5+5 pojawił się pęcherzyk żółtkowy z zarysem zarodka
Jesteś ty tam czekamy na wieści [emoji4] już po wizycie ? Masz zdjęcia? Ma serce jak dzwoń??? Tyle pytań mamyZobaczymy. Tymczasem ide ogarnąć podwozie przed wizytą. Odezwę się jak już po wizycie będę. Trzymajcie się dziewczyny!
![]()
![]()
Ja 19 lipca ale jak dotrwam to 3cc więc wcześniejCiekawe czy termin będzie na lipca czy sierpnia bo mi wychodzi na 30/31 lipca ale owu była przesunięta o 3/4 dni chyba będę musiała się zapisać do sierpniowek [emoji2]
![]()