Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to kawał chłopa był [emoji23]Chyba, że będzie wyskakiwać jak mój Kacper 35tc. Mial być Majowy a jest Kwietniowy
Gratulacje ! ❤No. Ja po wizycie.serducho bije jak dzwon chociaz jeszcze ledwo widoczne ale jest taki migający punkcik [emoji173] [emoji173] [emoji173]
![]()
![]()
![]()
Szczerze to myślałam że chociaż bliźniaki będą albo trojaczki żebyś się nie nudzila[emoji1]No. Ja po wizycie.serducho bije jak dzwon chociaz jeszcze ledwo widoczne ale jest taki migający punkcik [emoji173] [emoji173] [emoji173]
![]()
![]()
![]()
No kawał 3060 ważyłNo to kawał chłopa był [emoji23]
![]()
Super gratulacje ! [emoji173][emoji173][emoji173]No. Ja po wizycie.serducho bije jak dzwon chociaz jeszcze ledwo widoczne ale jest taki migający punkcik [emoji173] [emoji173] [emoji173]
![]()
![]()
![]()
GratulacjeNo. Ja po wizycie.serducho bije jak dzwon chociaz jeszcze ledwo widoczne ale jest taki migający punkcik [emoji173] [emoji173] [emoji173]
![]()
![]()
![]()
Gratulacje superNo. Ja po wizycie.serducho bije jak dzwon chociaz jeszcze ledwo widoczne ale jest taki migający punkcik [emoji173] [emoji173] [emoji173]
![]()
![]()
![]()