Elodia
Fanka BB :)
To bym chyba na wspomagaczach jechala jakby sie trojaczki urodzily :-)Szczerze to myślałam że chociaż bliźniaki będą albo trojaczki żebyś się nie nudzila[emoji1]
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To bym chyba na wspomagaczach jechala jakby sie trojaczki urodzily :-)Szczerze to myślałam że chociaż bliźniaki będą albo trojaczki żebyś się nie nudzila[emoji1]
![]()
GratulujeNo. Ja po wizycie.serducho bije jak dzwon chociaz jeszcze ledwo widoczne ale jest taki migający punkcik [emoji173] [emoji173] [emoji173]
![]()
![]()
![]()
Ale malutki i nas się rodzą z wagą 4.500 i 4.450 tak było w styczniu i majuNo kawał 3060 ważył
Była by wesoła gromadka i nas w Żukowie urodziły się czworaczki 3 dziewczynki i jeden chłopiecTo bym chyba na wspomagaczach jechala jakby sie trojaczki urodzily :-)
![]()
![]()
Wcześniaki?Ale malutki i nas się rodzą z wagą 4.500 i 4.450 tak było w styczniu i maju
![]()
Ło matko. No rzeczywiście wesoła gromadka :-) chłopak w mniejszościByła by wesoła gromadka i nas w Żukowie urodziły się czworaczki 3 dziewczynki i jeden chłopiec
![]()

a zwolnienie bez problemu ci wypisal ?Ło matko. No rzeczywiście wesoła gromadka :-) chłopak w mniejszości
![]()
![]()
Wypisała :-) ale najlepsza byla mina M jak wszedl do gabinetu i ta mi robila dowcipne usg xD haha bezcenna rzecz xDa zwolnienie bez problemu ci wypisal ?![]()